Hoppa till innehåll
image

Upskilling - Din kompletta guide!

Vad är upskill och hur går det till? I den här heltäckande guiden hittar du som vill upskilla dig själv eller din personal svaren på alla frågor.

image

“Livet kan bara förstås baklänges, men det måste levas framlänges”.

Orden kommer från den danska filosofen Søren Kierkegaard och är lika relevanta för företag som för människor. Hur gör man då för att vända på ekvationen och forma företagets framtid innan den händer? Svaret stavas affärsutveckling

hero1

Utbildningar som tar dig till nästa nivå

Se alla utbildningar

Blogg

Ta del av nya tankar och idéer och låt dig inspireras av andra.

image

Johan Maresch innoverar på högsta nivå

"Invention är att komma fram till en idé, men att ta idén och omvandla den så att man får tillbaka ett värde, det är innovation. Den största delen av innovation är därmed inte att komma på idén, utan att implementera den, så att man får ut det här värdet."

image

Hanna Friberg - Influencer och affärsutvecklare

"Jag är väldigt nära mina följare och de känner sig väldigt nära mig, vilket är den viktigaste usp:en med influencer marketing."

image

Skaffa dig ett bärbart arbetsliv

image

Business Opportunity Manager på Ellery

"Vi avslutar vår utbildning under en jättebra period – nu öppnar det upp och behovet är jättestort! Nu vill alla ha en konceptutvecklare!"

Kunskap

Ladda ner tips och guider för att vässa din kompetens.

image

5 tips för att påverka kunden i rätt riktning

Hur ska du få kunden att vilja göra affärer med just dig? Mycket av den information kunden vill ha finns ju att söka på nätet. Vad ska du tillföra för att bli vald när det är dags att handla? 

 

image

Webinar: MarCom Trends 2022

En webinarserie med Ricki Rebecka Petrini för dig som är intresserad av marknadsföringens föränderliga landskap oavsett om du är ny inom fältet eller en rutinerad kommunikatör.

image

Guide för att lyckas med innovationsarbetet

Innovation ska ge effekt, skapa utveckling och utväxling, förnyelse och konkurrenskraft. Vi bjuder på en guide för att påbörja resan med att lyckas med innovationsarbetet.

Event

Här bjuder vi på lektioner och webinar.

image

Upskill Monday

Webinar: Hållbar kommunikation 2022

15 augusti kl. 12.00

image

Business Finance

På utbildningen Business Finance lär du dig att förstå och hantera de ekonomiska faktorer som påverkar en affärsverksamhet och dess resultat, du får verktyg och förmåga att kunna fatta finansiellt hållbara beslut. Ekonomisk analys och utformning av ekonomistyrningen är de två största blocken.

image

Growth & Marketing Strategy

Growth and Marketing Strategy ger dig kompetens att skapa en genomförbar marknadsstrategi som genererar tillväxt och är affärsmässigt hållbar. I utbildningen utvecklas dina kunskaper inom varumärkesutveckling, produktutveckling och tjänsteutveckling.

image

Sales and Marketing Management

Utbildningen Sales and Marketing Management ger dig verktyg att skapa en marknads- och säljtaktik som driver försäljningen, är affärsmässigt hållbar och matchar kundens digitala köpbeteende.

hero1

Några frågor?

Våra rådgivare ger dig svar!

Kontakta oss

Här bjuder IHM på ny kunskap, bloggar och intervjuer, webinar och events. Vad vill du lära dig och inspireras av idag?