Hoppa till innehåll
Event

Agil förändringsledning - Varför då? Jag vill inte förändras!

Datum:
22 september 2021, kl 12:00
Ort:
Online

-Vad är det som gör det så svårt att tillsammans med människor ta sig igenom nya, osäkra förhållanden och komma ut på ett förhoppnings bättre eller nytt sätt? Hur ska man agera som ledare för att både hantera egna utmaningar och samtidigt beakta medarbetares olika känslor? Under Agil förändringsledning är detta några av frågorna vi utforskar. Här får du ett smakprov och chansen att ställa frågor. Om du själv är redo att förändras vill säg.

Event

Hantering av stress i projektledarrollen

Datum:
23 september 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Med en omvärld under förändring måste verksamheter ständigt förbättra, förnya och göra insatser för överlevnad. Varmt välkommen till ett smakprov ur vår Projektledarutbildning där vi delar vår filosofi om att en duktig projektledare skall kunna leda vilket projekt som helst på ett affärsmässigt sätt oavsett bransch!

Event

Hur lyckas du skapa effekt när du leder genom andra chefer?

Datum:
24 september 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Att leda genom andra chefer kräver fokus på andra förmågor än de som behövs för att leda på operativ eller taktisk nivå. Möt Christina Kumlin, huvudhandledare på IHM Strategisk ledning, med mångårig erfarenhet av att utveckla ledare.

Event

Att leda affären genom ett engagerat ledarskap

Datum:
27 september 2021, kl 15:00
Ort:
Online

I webinaret tittar vi närmare på kopplingen mellan chefskap och ledarskap - det hårda och det mjuka, hur man skapar en hållbar affärsplan och hur man mäter och följer upp verksamheten på bästa sätt. Välkommen att lyssna på ledaren, och handledaren, Staffan Lindhe.

Event

Prova på Framgångsrik förhandling

Datum:
5 oktober 2021, kl 12:00
Ort:
Online

Möter du ofta förhandlingssituationer i din yrkesroll? Och viktigast av allt, känner du dig trygg i att utfallet blir som du tänkt dig? Nu har du chansen att få förståelse för vad som ger framgång i en förhandlingssituation! Varmt välkommen att få ett smakprov från utbildningen Framgångsrik förhandling.

Event

Näringslivsdag

Datum:
7 oktober 2021, kl 13:00
Ort:
Online / Malmö

Genom snabba pitchar och digitalt mingel skapar vi en unik mötesplats mellan företag och IHMs studerande. Träffa nästa generationens e-handlare och logistiker - knyt kontakter och hitta din nästa LIA-praktikant eller kollega. Välkommen på Näringslivsdag e-handel och logistik.

Event

Prova på Business Management

Datum:
12 oktober 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas både idag och i framtiden? Välkommen att prova på och inspireras av IHM Business Management.

Event

Kreativitetsmyter och innovationsspaningar

Datum:
12 oktober 2021, kl 12:00
Ort:
Online

Du behöver varken starta nästa stora start-up eller fräsa av 20 idéer på morgonmötet för att vara kreativ. Leif Denti forskar på ämnet kreativitet och innovation vid Göteborgs universitet och i det här webinaret – kopplat till att leda kreativitet och innovation – delar han sin expertis med dig.

Event

Varumärkesstrategi: Så skapas ökad tillväxt och långsiktig lönsamhet.

Datum:
13 oktober 2021, kl 12:00
Ort:
Online

Varumärkespositionering blir allt viktigare inom strategisk marknadsföring. Men hur gör man för att skapa ett relevant och attraktivt varumärke? Tony Leidenkrantz ger dig en prova på-lektion i IHM Growth & Marketing Strategy där han delar med sig av mångårig erfarenhet av varumärkesstrategiskt arbete blandat med ny forskning i ämnet.

Event

Hur driver vi framgångsrikt företag ur ett ledarperspektiv?

Datum:
14 oktober 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Att leda en verksamhet handlar inte enbart om budget, tidsplan och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål. Välkommen att prova på IHM Verksamhetsstyrning.

Event

Infomöte - Ekonomi

Datum:
14 oktober 2021, kl 12:00
Ort:
Online

Välkommen på infomöte om IHM Yrkeshögskolas utbildningar inom Ekonomi med start våren 2022. Vi presenterar IHM, berättar om utbildningen Ekonomi- & redovisningskonsult, ger tips inför ansökan och besvarar frågor.

Event

Hållbart ledarskap

Datum:
15 oktober 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Dagens förändringstakt kräver ett nytt ledarskap! Idag är digitaliseringen i våra företag ett faktum och det enda du kan vara säker på är oavbruten förändring. Förändring kan göra dig allt från osäker till nyfiken. Det gör också att varje bransch möter nya hot och nya möjligheter. Välkommen att få ett smakprov ur vår utbildning Hållbart Ledarskap.