Hoppa till innehåll
Event

Hållbar tillväxt - att driva företag med hänsyn till det globala miljöarbetet

Datum:
2 december 2021, kl 11:00
Ort:
Online

Hållbarhet står högt bland företags prioriteringar idag och är på väg att bli ett krav för de flesta. Men hur förstår man sitt hållbarhetsläge och hur skapar man en plan för att förändra sin hållbarhetsituation till det bättre? Välkommen till webinaret med Magnus Penker och Johan Persson.

Event

Business Finance - att argumentera på ekonomiska

Datum:
2 december 2021, kl 11:00
Ort:
Online

Välkommen på ett smakprov ur utbildningen IHM Business Finance - programmet för dig som jobbar som affärs- och verksamhetsansvarig och vill få en helhetssyn på kopplingen mellan företagets affärsmodell och den ekonomiska styrningen - full kontroll över affärsbesluten med andra ord.

Event

Ledares beslutsfattande och dess effekt på resultat

Datum:
2 december 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Hur fattar du beslut som ledare? Hur uppfattas det av din omgivning? och vad innebär det i praktiken? Under webinaret fokuserar vi på beslutsstilar och vilken effekt det har på engagemang och resultat. Välkommen att inspireras av IHM Strategisk ledning.

Event

Nyckeltal för en framgångsrik business – Business Management

Datum:
9 december 2021, kl 12:00
Ort:
Online

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas både idag och i framtiden? Välkommen att lära och inspireras av IHM Business Management.

Event

Prova på Business Management

Datum:
10 december 2021, kl 11:30
Ort:
Malmö

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas både idag och i framtiden? Välkommen att prova på och inspireras av IHM Business Management.

Event

Sales & Marketing Management - påverka genom försäljning och ledarskap

Datum:
16 december 2021, kl 11:30
Ort:
Online

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Men hur bygger man då en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken? Välkommen att lära och inspireras av Sales & Marketing Management – utbildningen för dig som vill jobba mer effektivt och pricksäkert med marknadskommunikation och försäljning.

Event

Hur leder vi vår framtida affär?

Datum:
4 februari 2022, kl 11:30
Ort:
Online

En ledare har många roller och att vara entusiasmerande och affärsinriktad är inte alltid självklart – dock lär du dig med tiden och genom träning. Möt Staffan Lindhe som brinner för utveckling av individer, team och organisationer och har jobbat som ledare i över 20 år. Webinaret är kopplat till vår ledarskapsutbildning IHM Affärsutvecklande Ledarskap.

Kunskap

Upskilling - Din kompletta guide!

Författare:IHM Business School

Vad är upskill och hur går det till? I den här heltäckande guiden hittar du som vill upskilla dig själv eller din personal svaren på alla frågor.

Inlägg skapat för:
2021-11-24
Blogg

Därför är LIA en nyckel till att säkra kompetens på ditt företag

Författare:IHM Business School

Lärande i arbete (LIA) är Yrkeshögskolans term för praktikperioder ute i verkligheten hos företag. Så vad vinner du på företagssidan med att erbjuda LIA-platser för IHM-studenter?

Inlägg skapat för:
2021-11-21
Blogg

”Ingen måndagsångest” efter International Account Manager

Författare:IHM Business School

Efter ett par år som säljare i möbelbutik hade Christopher Fahlsten inget utrymme kvar att utvecklas. I och med hans YH-utbildning på IHM blev det ändring på det. Idag har han det absolut bästa jobbet han kan tänka sig, som Sales Representative på livsmedelsföretaget Cloetta. Hur såg vägen dit ut och varför valde Christopher en YH-utbildning på IHM över universitetet? Läs vidare för att ta reda på det.

Inlägg skapat för:
2021-11-21
Kunskap

Så bidrar utbildning till personalens kompetensutveckling

Författare:IHM Business School

Har du upptäckt kompetensluckor på företaget som du vill fylla? Det finns många sätt att driva kompetensutveckling av personal. Ett uppskattat och givande sätt är utbildningar från etablerade och kunniga aktörer. Frågan är hur du hittar utbildningarna som verkligen är värda att lägga pengar på, utifrån kompetensen de ger? Ett annat spörsmål är hur du ska maximera utfallet från investeringen i utbildning för de anställdas utveckling och kompetens. Läs vidare för att ta reda på mer om det.

Inlägg skapat för:
2021-11-18
Kunskap

7 av 10 experter tror att cirkulär ekonomi kommer gå om linjär – men hur tar vi oss dit?

Författare:IHM Business School

Under oktober 2021 samlade IHM Business School ett antal branschexperter på cirkulär ekonomi. De kom från företag som H&M, Coop, Schibsted, Repamera, Matsmart och Erikshjälpen. Av de här experterna svarade 7 av 10 att de tror att cirkulär ekonomi kommer gå om linjär - men hur tar vi oss dit? När branschexperterna samlades lyftes den frågan. Här delar vi med oss av de centrala punkterna.

Inlägg skapat för:
2021-11-18