Hoppa till innehåll
Event

Upskill Monday: Brand Remix 2022

Datum:
30 maj 2022, kl 12:00
Ort:
Online

UPSKILL MONDAY - Temat är Brand Remix 2022 och här delar Ricki Rebecka Petrini strategier och tidsenliga begrepp kring det senaste inom MarCom. Vilka blir de viktigaste beståndsdelarna för att kommunicera framgångsrikt på 2020-talet?

Blogg

980 nya platser på IHM:s korta yh-kurser

Författare:2022-05-20

Under nästa år kommer IHM Business School att erbjuda tio korta yrkeshögskoleutbildningar, varav sex är helt nya koncept. Det står klart efter Myndigheten för Yrkeshögskolans beslut om vilka utbildningar som ska startas inom yrkeshögskolan. Totalt kommer IHM att erbjuda 980 nya utbildningsplatser.

Inlägg skapat för:
2022-05-20
Blogg

Fintech - sex trender att hålla koll på

I mars samlade IHM ett dussin experter inom FinTech-branschen för att diskutera framtiden för finansiell teknologi. Bland annat medverkade representanter från Google, Amazon, Tetrapak och Telia. Här sammanfattar vi sex av viktigaste spaningarna från mötet. 

Inlägg skapat för:
2022-04-08
IHM People

Anna: "Nu vill alla ha en koncept-utvecklare"

Anna Enger-Sällberg går andra året på Konceptutvecklare Event & Besöksnäring i Stockholm. Med tre månader kvar till examen har hon redan anställningen klar - som Business Opportunity Manager för Ellery Beach House.

Inlägg skapat för:
2022-04-04
Kunskap

Ny som chef - Det här bör du tänka på

Är du ny på jobbet som chef eller ledare och behöver tips? Då har du hamnat helt rätt. Här tar vi upp frågor som hur du presenterar dig som ny chef, hur du går från kollega till ledare och hur du hanterar misstag. Självklart tar vi också upp tips på utbildningar för dig som är ny som chef. Om du är ute efter den korta versionen – gå direkt till checklistan för nya chefer i slutet.

Inlägg skapat för:
2022-04-04
IHM People

"Arbetet med kund-upplevelsen är otroligt spännande"

Linda Öhling har mångårig erfarenhet av att arbeta med kundupplevelsen. Erfarenhet som hon nu tar med sig in i ledningsgruppen för Customer Experience Specialist - en av årets nyheter på IHM Yrkeshögskola. Här är tre frågor och svar om utbildningen.

Inlägg skapat för:
2022-03-30
Kunskap

Bra ledare - Så är en bra chef

Med bra ledarskap följer nöjda medarbetare och ökad lönsamhet. En bra ledare anpassar sitt ledarskap efter situation, grupp och individ. Trots att ledarskapet ska vara anpassningsbart finns det viktiga ledaregenskaper och kvalitéer som är gemensamma hos många framgångsrika chefer.

Inlägg skapat för:
2022-03-28
Blogg

Kundupplevelse i världsklass - här är framtidsyrket!

Skulle du gilla att grotta ner dig i data för att söka svar på frågor om mänskligt beteende? Då är ett jobb inom kundupplevelse kanske rätt för dig. Ett sådant är Customer Experience Specialist – rollen där du jobbar för att företaget ska leverera en så bra kundupplevelse som möjligt och på så sätt få och behålla fler kunder.

Inlägg skapat för:
2022-03-14
Blogg

Framtidsyrke inom dataanalys som leder till nöjda kunder

Hur låter det med ett framtidssäkert jobb där du får komma med facit på frågorna som är viktiga för hela företaget? På IHMs YH-utbildningar inom området får du lära dig allt du behöver för just det. Helena Fuchs är affärsområdeschef på Microsoft och var med i framtagandet av en av dessa utbildningar. Hur ser hon på framtiden för studenterna och hur det är att jobba med dataanalys av kunddata?

Inlägg skapat för:
2022-02-14
Blogg

IHM-studenter skapar marknadsplaner för ideella organisationer

Såhär gick det när våra Digital Marketing Specialist-studenter presenterade sina projektarbeten för två ideella organisationer: Läxhjälpen i Stockholm och Västkuststiftelsen i Göteborg.

Inlägg skapat för:
2021-12-28
Blogg

Vilka yrken behövs 2022 och framåt?

När en YH-utbildning beviljas kan du se det som ett kvitto på att kompetensen är efterfrågad på arbetsmarknaden. Här presenterar vi 15 beviljade utbildningar som har det kvittot!

Inlägg skapat för:
2021-12-22
Kunskap

Upskilling - Din kompletta guide!

Författare:IHM Business School

Vad är upskill och hur går det till? I den här heltäckande guiden hittar du som vill upskilla dig själv eller din personal svaren på alla frågor.

Inlägg skapat för:
2021-11-24