Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:56 40344903-ffc8-4c14-87f5-de77169d83a3
hero1

Vill du undervisa på IHM?

Välkommen in ett nätverk med 250 proffs från näringslivets framkant

IHM finns för människor och företag som vill lära nytt och öka sin konkurrenskraft. Vi tror på det livslånga lärandet och på människors vilja att utvecklas och samarbeta för hållbar affärsutveckling - och det finns alltid rum på IHM för fler experter som delar våra värderingar.

Vi söker ständigt efter professionella yrkesutövare som vill dela med sig av spetskompetens och sina erfarenheter från affärslivet. Just nu består vårt nätverk av över 250 lärarkonsulter - en siffra som stadigt tickar uppåt.

Vill du bli en del av detta nätverk och själv undervisa på IHM så är ditt första steg att ansöka om medlemskap i denna LinkedIn-grupp:

LinkedIn

Konsultuppdrag IHM Business School

Här kommer vi annonsera ut olika utbildningsuppdrag, leta efter särskilda kompetenser och även bjuda in till seminarier och nätverksträffar.

Det är viktigt att din LinkedIn-profil är uppdaterad när du ansöker till ett uppdrag, exempelvis med certifieringar inom exempelvis affärsutvecklings- eller ledarskapsverktyg.

När du svarat på en annons och vi hittat en matchning för ett utbildningsuppdrag kommer vi att reglera vårt samarbete med ett uppdragsavtal.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig.