Vill du lära ut eller arbeta på IHM?

IHM finns för människor och företag som vill lära nytt och öka sin konkurrenskraft. Vi tror på det livslånga lärandet och på människors vilja att utvecklas och samarbeta för hållbar affärsutveckling.

Vill du lära ut på IHM?

Vi söker ständigt efter professionella yrkesutövare som vill dela med sig av spetskompetens och sina erfarenheter från affärslivet. Just nu består vårt nätverk av över 250 lärarkonsulter - en siffra som stadigt tickar uppåt.

Vill du bli en del av detta nätverk och själv undervisa på IHM så är ditt första steg att ansöka om medlemskap i denna LinkedIn-grupp:

Här kommer vi annonsera ut olika utbildningsuppdrag, leta efter särskilda kompetenser och även bjuda in till seminarier och nätverksträffar.

Det är viktigt att din LinkedIn-profil är uppdaterad när du ansöker till ett uppdrag, exempelvis med certifieringar inom exempelvis affärsutvecklings- eller ledarskapsverktyg.

När du svarat på en annons och vi hittat en matchning för ett utbildningsuppdrag kommer vi att reglera vårt samarbete med ett uppdragsavtal.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig.

Vill du arbeta på IHM?

IHMs interna organisation består av cirka 300 härliga medarbetare och vi söker ofta efter nya stjärnor inom allt mellan IT, marknadsföring, försäljning, redovisning, HR och allt däremellan.

Titta in på vår jobbportal för att se vilka aktuella roller vi söker just nu.