Hoppa till innehåll
hero1

The Power is Within

De kräver spelrum, motivation och ständig utveckling för att verka fullt ut. Men i gengäld kan de bidra till en verkligt innovativ kultur och öka innovationstakten och konkurrenskraften hos svenska företag.

På IHM hyllar vi affärsutvecklare, intraprenörer och entreprenörer. De är problemlösare och innovatörer som kan påverka hela branscher och på sikt samhället i stort.

Att utveckla konkurrenskraft handlar om ledningens och medarbetarnas förmåga att omvandla nya förutsättningar till kommersiell framgång. Vi hjälper er att se och förstå konsekvenserna av förändring och ger er rätt kunskaper, verktyg och träning att leda, styra och utveckla. Alltid med affären i fokus.

På IHM fokuserar vi på kompetensutveckling som stärker både individens och organisationens förmåga att driva innovation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.

Små och stora kunder med olika utmaningar

Hög förändringstakt, digitalisera affären, lågt engagemang, vikande försäljning, strukturomvandlingar i branschen. Världen förändras och våra kunder med den.

Nedan kan du läsa mer om några av alla de företag och organisationer som vänt sig till IHM för att utveckla ny kompetens och konkurrenskraft. Hör av dig du också!

VAD BEHÖVER DU OCH DINA MEDARBETARE?

Ring våra affärsutvecklare!

Ta del av några kundcase

image

Kundcase: ICA Reklam

"Nej tack till reklam" utmanar en hel bransch. Därför utbildar ICA Reklam sina medarbetare i Digitial Marketing.

image

MTA Bygg och Anläggning

Ledarutveckling för gemensam värdegrund och ett gott arbetsklimat

image

Sveriges HR Förening

Diplomerad HR Business Partner

För dig som vill bidra med ditt strategiska och taktiska HR-arbete och förflytta din verksamhet in i framtiden mot er vision.

image

Indutrade Academy

High Potential Programme