Hoppa till innehåll
hero1

Inspiring people to create future business

IHM utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet.

Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för professionella affärsutvecklare, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

Hos oss får entreprenörer och intraprenörer omge sig med likasinnade som sporrar dem till vassare idéer och hjälper dem att finslipa. Vi ger medarbetare aktuell och relevant kunskap för att de ska bli mer självgående och ta ansvar för sitt bidrag till affären.

Efter en tids hårt arbete på IHM stärker de sina företag med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och skapa framtidens affärer.

Vårt uppdrag

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Vårt uppdrag är att erbjuda människor och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta nu och i framtiden. Vi formar och låter oss formas av omvärlden mitt i ett internationellt näringsliv som är under ständig förändring.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar och ute hos våra kunder.

SeQF 6

När du utbildar dig på IHM har du unik möjlighet att meritera dig på högskolenivå eftersom vår marknadsekonomexamen är placerad på SeQF 6-nivå sedan 2018.

Läs mer om SEQF här


Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.