Hoppa till innehåll

Public Bid Manager - Nu på distans

Vill du bli expert på anbudsgivning och att göra framgångsrika affärer med stat, kommun och landsting? Lär dig att utveckla strategi och organisation för att öka företagets lönsamhet i dessa frågor.

Public Bid Manager - Nu på distans

Affärer med offentlig sektor kräver specifika kunskaper. Public Bid Manager ger dig kunskaper om hur du och ditt företag kan utveckla strategi, organisation och konkreta verktyg för ta ett strategiskt helhetsgrepp och bli än mer lönsamma.

284_Regular Page Content 960x480.jpg

Öka ditt företags lönsamhet i affärer med offentlig sektor

Public Bid Manager är en bred och praktisk utbildning för dig som vill göra framgångsrika affärer business-to-government. I samarbete med Visma Commerce, det marknadsledande kunskapsföretaget inom offentlig upphandling, har IHM arbetat fram Public Bid Manager för att möta kompetensutvecklingsbehov hos Visma Commerces kunder.

Utbildningstillfällen

28-29 januari
18-19 februari
18-19 mars
15-16 april
6-7 maj


Tidsupplägg för dagarna är:

Dag 1 kl. 13:00 -18:00
Dag 2 kl. 08:30-16:00 

Omfattning

10 dagar under cirka 5 månader.

Vill du veta mer? Kontakta VISMA, 010-1413318.


MÅLGRUPP

Utbildningen Public Bid Manager riktar sig till projekt- eller verksamhetsansvariga som arbetar i ett stort eller medelstort företag som har offentlig sektor som en del av sin kundbas.

FÖRKUNSKAPER

Eftergymnasial utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Lång praktisk erfarenhet kan kompensera teoretiska meriter.

OMFATTNING

Utbildningen omfattar 10 dagar var fjärde vecka under ca 6 månader. Parallellt med utbildningen genomförs ett individuellt affärsprojekt under handledning av IHM.

EXAMINATION

Programmet examineras genom ett individuellt affärsprojekt som presenteras både muntligt och skriftlig.

Utbildningens olika kursmoment

Utbildningen består av fem moduler som sammantaget ger dig kunskaper och färdigheter för att ta din offentliga affär till nästa nivå.

Modul 1 Affärsmannaskap
Modul 2 Offentlig sektor som kund
Modul 3 Proaktiv försäljning och projektledning
Modul 4 Juridik
Modul 5 Skriva vinnande anbud

Lärarna på utbildningen är alla specialister med lång egen erfarenhet, och ett brinnande intresse för att facilitera och undervisa yrkesverksamma deltagare. Du går en modul ca. var fjärde vecka. Parallellt med utbildningen gör du ett skarpt affärsprojekt i din egen organisation. Till din hjälp har du en handledare från IHM. Du tillämpar utbildningens kunskaper direkt du kommer hem från respektive modul, och skapar affärsnytta för din organisation. Kan det bli bättre!

Anmäl dig till nästa start

Public Bid Manager är en unik utbildning framtagen av IHM och Visma Commerce, det marknadsledande kunskapsföretaget inom offentlig upphandling. Anmälan sker via Visma

Har du frågor? Kontakta mig gärna så hjälper jag dig!

Kontaktuppgifter till Andreas Hermansson

Roll: Affärsutvecklare, Göteborg

Telefon: +46 734 711 733

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat

VILL DU VETA MER OM VÅRA UTBILDNINGAR?

Boka in dig på ett informationsmöte eller se vilka andra aktiviteter som finns på din ort just nu

;