Yrkesguide

IHM:s utbildningar leder till många olika titlar - Här guidar vi dig igenom vad yrkesrollerna innebär i praktiken

/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder/kam-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Key Account Manager (KAM)

Vill du utmanas, utvecklas och utveckla? Då kan rollen som Key Account Manager vara någonting för dig. I denna yrkesroll får du träffa många olika människor och vara med på spännande resor, där ingen är den andra lik.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder/cdd-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Customer Data Developer

Digitaliseringens framfart medför att vi kan samla in och ta del av stora mängder kundrelaterad information och data. Men för att vi ska kunna dra nytta av all denna kunddata och maximera företagets olika affärsmöjligheter, behöver den analyseras, tolkas och utvecklas. Det är en Customer Data Developers uppgift.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/bs/sdm/sdm-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Digital marknadsförare

Vill du arbeta i en snabbväxlande miljö där du får utnyttja såväl dina kreativa som analytiska förmågor? Då kan ett yrke som digital marknadsförare vara någonting för dig.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/bs/proj/proj-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Projektledare inom event

Vill du arbeta med mänskliga möten, minnesvärda upplevelser och samtidigt få leda andra? Som projektledare inom event får du göra just det. Men vilka arbetsuppgifter har du inom upplevelseindustrin och hur ser framtiden ut?
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/bs/ecc/ecc-hero2-1000x430.jpg

Yrkesguide: Digital strateg

Vill du vara ledsagare när de kommer till digital kommunikation? Då kan yrket som digital strateg passa dig!
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/bs/ga-google-analytics-fd-da/da-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Dataanalytiker

Digitaliseringens framfart medför att vi kan samla in och ta del av stora mängder information och data. Men för att vi ska kunna dra nytta av all denna data behöver den struktureras, analyseras och tolkas. Det är detta som är dataanalytikerns uppgift.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder-korta/cem-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Customer Experience Manager

När du jobbar med customer experience (CX) är din uppgift att göra kundernas upplevelse av ett varumärke så bra som möjligt.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder/keb-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Projektledare

Vad innebär det att arbeta med projektledning? Kan det var något för dig? I den här artikeln går vi igenom vad en projektledare gör, hens arbetsuppgifter, ansvarsområden och löneläge. Vi går också igenom vilka egenskaper som kännetecknar en projektledare och hur framtiden för yrkesrollen ser ut.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/pdper/langa/amb2b/amb2b-hero.png

Yrkesguide: Företagssäljare

Om du tycker om att träffa nya människor, ständigt letar efter nya möjligheter och har ett starkt sinne för affärer, då kan rollen som B2B-säljare vara någonting för dig.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder/erk-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: Redovisningsekonom

I jobbet som redovisningsekonom får du chans att lära känna en eller flera verksamheter på djupet. Du får också vara med och fatta viktiga beslut som kommer att påverka verksamhetens framtid.
Läs mer
/globalassets/.new-blocks/yh/herobilder/ecl-hero-1000x430.jpg

Yrkesguide: E-commerce Coordinator

Digitaliseringens framfart accelererade under pandemin, och har skyndat på skiftet från retail till e-handel. En av nyckelrollerna för att möta detta skifte är (och kommer vara) den som E-commerce Coordinator. Låt oss berätta varför.
Läs mer