Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 10:56 fabe8bfd-f9c1-4dfc-bcdf-114c51a31997

Tävla och vinn onlineutbildning!

#ihmförändring

De senaste veckorna har förändrat vardagen för oss alla. Stora eller små förändringar har gjorts för att anpassa sig till nya regler, riktlinjer och vardagssituation. En förändring leder ofta till något positivt i slutändan; vilken förändring har du gjort? Besvara frågan tillsammans med en bild och lägg upp i sociala medier. 

1. Följ oss på Instagram, Facebook och/eller LinkedIn.

2. Lägg ut en bild på din förändring och berätta vilken förändring du har gjort

3. Hashtagga #ihmförändring

Tävlingen pågår t.o.m. 2020-04-17.

Vinstregler

Vinnaren kontaktas via direktmeddelande på Instagram eller Facebook senast den 24 mars. Patricia Åslin, Petter Nilsson och Lina Kuschel sitter i juryn för att utse vinnaren. Beslutet kan inte överklagas. Vinnaren får välja mellan IHMs onlineutbildningar "Presentationer för maximal effekt" och "Affärsekonomi - kassaflöde, affärsmodell och nyckeltal" till ett värde av 1.950:- (exkl. moms). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Ta vara på tiden - studera online

image

Affärsekonomi online – kassaflöde, affärsmodell och nyckeltal

Långsiktig lönsamheten skapas inte av enstaka affärer eller händelser utan av att öka lönsamheten med några procent över tid.

Säkerställ att du har koll på det ekonomiska språket och faktisk förstår den ekonomiska informationen så du kan dra slutsatser och fatta beslut som bidrar till lönsam utveckling.

image

Presentationer med maximal effekt - ny onlineutbildning

Allt det du säger handlar om HUR du säger det och kan vara därför, i det skarpa läget, vara direkt avgörande för genomslaget. Online-utbildningen i presentationsteknik och retorik ger dig enkla och konkreta verktyg som hjälper dig att leverera muntligt med maximal effekt i alla talarsituationer.

Utveckla dig var du än är

2020 var ett dramatiskt år präglat av oro. Samtidigt har året visat prov på häpnadsväckande omställningsförmåga, se bara på samhällets blixtsnabba övergång från fysiska kontor till digitala miljöer. Men det är inte bara arbetsplatser som omformas på distans - det mänskliga lärandet står också inför ett paradigmskifte. Utbilda dig på distans och få nya färdigheter under 2021

asd

asd

 
powered by Typeform

asd

asd