Hoppa till innehåll
hero1

IHM, vad hände sen?

50.000 resor på 50 år - vart tar alla vägen?

De gick från IHM till VD:ar på SJ och Sveriges främsta storytelling-byrå.

IHM-alumnerna Crister Fritzson, VD på SJ och Calle Lagnefors, VD på Stylt Trampoli föreläser om sina vägar framåt

I februari bjuder vi in personer i näringslivet som tidigare studerat på IHM och låter dem berätta om vad de gör nu. Lyssna till historier från företag i näringslivets framkant; vilka utmaningar och framgångar har de haft på vägen?

Efter föreläsningen med tar våra IHM-lärare vid och ger en minilektion inom samma område. Seminariumet riktas till dig som är intresserad av organisationsutveckling och vill inspireras av andra företag på framgångsresa.

Varmt välkommen till IHM för inspiration och kunskap!


Föreläsare

image

Crister Fritzson, VD på SJ

Crister Fritzson började sin karriär på IHM -95 där han läste till marknadsekonom, i dag är han VD på SJ och har bland annat blivit utnämnd till en av Sveriges hållbarhetsmäktigaste. Crister föreläser om Ett hållbart ledarskap, en hållbar resa i Stockholm den 6 februari.

image

Calle Lagnefors, VD på Stylt Trampoli

Calle Lagnefors har läst både Strategic Brand Management och Verksamhetsledning på IHM i början av 2000-talet. Stylt är ständigt aktuella med nya utmärkelser för sina helhetskoncept på hotell och restauranger. Calle föreläser om Storytelling som kommunikationsverktyg i Göteborg den 5 februari och i Malmö den 6 februari.

image

Träffa Lena, Michael och Günther från IHM

Våra lärare på IHM kommer direkt från näringslivet och många har själva studerat hos oss. Träffa Lena Dahlbom – lärare på Business Management i Göteborg, Michael Engström – lärare på Business Management i Malmö eller Günther Hiltmann – lärare på Verksamhetsstyrning i Stockholm.

Anmäl dig

Stockholm

6 februari, 08:30
Crister Fritzson, SJ
Günther Hiltmann, IHM Verksamhetsstyrning

Göteborg

5 februari, 15:30
Calle Lagnefors, Stylt
Lena Dahlbom, IHM Business Management

Malmö

6 februari, 15:30
Calle Lagnefors, Stylt
Michael Engström, IHM Business Management

Ta nästa steg

image

Nya Marknadsekonom DIHM - nu på högskolenivå

IHM är idag den enda fristående affärsskolan i landet där du kan meritera dig på högskolenivå parallellt med att du jobbar — och samtidigt få det som krävs för att omsätta dina kunskaper i praktiken.

image

WEBINAR: AFFÄRSMODELLENS FEM KOMPONENTER

Ta del av det uppskattade webinaret där Michael Engström, lärare på utbildningen Business Management, går igenom affärsmodellens fem komponenter och ger ledtrådar till vilka faktorer som påverkar lönsamheten.

image

WEBINAR: 4 NYCKLAR SOM SÄKRAR EN HÖG INRE EFFEKTIVITET

Webinar: Strategi handlar om att ha en unik och hållbar konkurrensfördel över tid. Verksamhetsstyrning handlar om att skapa rätt förutsättningar att realisera en hög inre effektivitet. Hur gör man då för att kombinera detta?

image

Intresserad av DIHM? - Prata med våra rådgivare

Att välja vilken utbildning som passar bäst för att du ska nå ditt mål kan medföra en rad frågor. Vilka delmoment har varje utbildning? Hur ska du få ihop studier med jobb, familj och övriga aktiviteter? Boka en tid med våra rådgivare för att få svar på dina frågor, antingen över telefon eller på plats på din IHM-ort.