Infomöte online: Agil projektledare

Välkommen att ta del av en kort presentation av distansutbildningen Agil Projektledare. Länk till videon kommer även i ett mail om du vill titta senare.

Agil projektledare, start i höst!

Agil projektledning är en metod som skiljer sig drastiskt från traditionell projektledning. Istället för att inledningsvis arbeta fram en färdig projektplan som sedan genomförs till punkt och pricka så innebär agil projektledning rörlighet. Korta sprintar med täta avstämningar och snabb anpassning för förändring. Den agila metoden som först startade inom IT-branschen fortsätter nu spridas inom hela näringslivet och kompetensbehovet har därför växt dramatiskt de senaste åren.

Agil projektledare är utbildningen för dig som vill utvecklas inom din befintliga position, men också för dig med begränsad erfarenhet av projektledning.

Läs mer om Agil projektledare här

 

https://www.ihm.se/globalassets/i-fokus/blogg/2019/christina-fix3.jpg

Agila projektledare leder framtidens projekt

Christina Löfvén är ingenjör sedan 15 år tillbaka. Hon innehar expertis i Deep learning och har bland annat arbetat med mjukvaruutveckling och projektledning inom området. Idag är hon en av studenterna som utbildar sig till Agil projektledare på distans vid IHM:s Yrkeshögskola. För henne handlar agila projekt om ett nytt mindset.

Läs intervjun här