Wesport och IHM i nytt samarbete

Att förbereda sig för livet efter idrottskarriären är av avgörande betydelse. Även om idrottsframgångar kan vara fantastiska, är det viktigt att ha en plan för framtiden när den aktiva karriären når sitt slut. Det är här som utbildningssamarbetet mellan IHM och Wesport kommer in i spelet.
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/wesport/kille-pa-kontor-1200x800.jpg

Genom samarbetet mellan Wesport och IHM Business School kan vi nu erbjuda idrottare en effektiv och snabb väg för att skaffa sig kompetens inom ledarskap och affärsutveckling - kunskap, egenskaper och förmågor som kan komma att vara av mycket stor betydelse i övergången mellan idrottskarriären och en framgångsrik karriär inom en ny bransch.

Wesport15

När du använder rabattkoden WESPORT15 i kassan på IHM.se får du som är ansluten till Wesport 15 % rabatt på din utbildning.

Detta erbjudande gäller alla IHM:s utbildningar förutom de som arrangeras via IHM Yrkeshögskola.

Se alla IHM:s utbildningar

Vad erbjuder IHM?

IHM:s utbildningar är riktade mot alla som vill till placera sin kompetens framkant och säkra sin professionella framtid.

Våra öppna utbildningar är uppdelade i våra terminslånga Degree-utbildningar, våra kortare upskill/reskill-kurser och våra ledarskapsutbildningar.

Vi erbjuder utbildning både på våra IHM-orter i Stockholm, Malmö och Göteborg och på distans.

Fyra utvalda utbildningar

Här följer fyra utvalda utbildningar som vi tror kan matcha din professionella situation

https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/ura-upskill-reskill-academy/ura.jpg

Business Management

Business Management är Sveriges mest profilerade utbildning inom praktisk tillämpbar affärskunskap och lär dig hur de olika beståndsdelarna av en affärsverksamhet ska samspela för att skapa effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Det här är Business Management
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/bilder/blogg/blogg-2023/bild-13.jpg

Strategisk Digital Marknadsföring

IHM Strategisk Digital Marknadsföring ger dig en djup förståelse för det bakomliggande strategiska arbetet inom digital marknadsföring. Du lär dig konkreta verktyg och strategiska metoder som hjälper dig ta företagets digitala närvaro och kommunikation hela vägen från strategi till konvertering och optimering.Det här är Strategisk Digital Marknadsföring
https://www.ihm.se/globalassets/landningssidor/landningssida-lu/projketledning_640x320.jpg

Projektledning

Förbättra din förmåga att leda projekt.

Vi lär dig att hantera och driva affärsprojekt i komplexa och dynamiska miljöer, med både traditionella och agila metoder.

Du läser en eftermiddag i veckan under en termin. 

Det här är Projektledning
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/bilder/blogg/portrait-of-confident-caucasian-woman-posing-outdo-2022-01-21-23-18-21-utc.jpg

Personligt Ledarskap

För att kunna förstå och leda individer på korrekt sätt är självkännedom A och O, något som är vägledande i utbildningen Personligt ledarskap. Du lär dig metoder för att utnyttja egna och andras resurser bättre, du testas i och skapar förståelse kring Jung Type Index och du lär dig en rad andra verktyg som slipar kommunikationen mellan dig och ditt team.

Det här är Personligt Ledarskap

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor - så berättar jag mer!

Elisabet Ek