Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:56 53a6ac2d-62ff-4afa-8d29-4c44bdda7014

skala upp ditt företag - Tack för att du kom på föreläsningen!

Agneta Olsson är ägare, ledare och styrelseledamot med många hyllade föreläsningar i ryggen.

Tack för att du deltog på höstens sista seminarium

Vi vill gärna se dig här på IHM igen, antingen som deltagare på en av vårens starter eller på någon av våra andra aktiviteter. För att säkerställa att du får inbjudningar till kommande events börja prenumerera på Update. I Update får du det senaste om vad som händer på din IHM-ort.

Har du frågor redan nu? Kontakta våra rådgivare här.

image

Nya Marknadsekonom DIHM - nu på högskolenivå

IHM är idag den enda fristående affärsskolan i landet där du kan meritera dig på högskolenivå parallellt med att du jobbar — och samtidigt få det som krävs för att omsätta dina kunskaper i praktiken.

image

Webinar: Förstå affärsmodellens fem komponenter

Vilka faktorer är det egentligen som påverkar lönsamheten? Ta del av det uppskattade webinaret där Michael Engström, lärare på utbildningen Business Management, går igenom affärsmodellens fem komponenter.

image

VARFÖR ÄGARENS ROLLBESKRIVNING ÄR SÅ VIKTIG

Att anställa en extern ledare kan vara en svår och riskfylld process, både för bolaget och för den tilltänkta personen. Förbereder man ledarskiftet väl och tar rätt steg i rätt ordning finns det en fantastisk tillväxtpotential för företaget.

image

Ta kontroll över affärsbesluten - utbildning hjälper dig

IHM PROJEKTLEDNING - Utveckla din förmåga att leda komplexa affärs- och verksamhetsprojekt. IHM Projektledning riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att planera, leda, styra och genomföra projekt i komplexa och dynamiska miljöer med både traditionella och agila metoder.

IHM VERKSAMHETSSTYRNING - Utveckla din förståelse av vilka mål, styrformer och typer av arbetsorganisation som gör verksamheten mer eller mindre effektiv med avseende på kundnytta och resursanvändning.

IHM BUSINESS FINANCE - Få verktygen att hantera och påverka den finansiella styrning du får från styrelse och företagsledning - utveckla dina kunskaper och färdigheter inom redovisning, kalkylering, finansiell planering och ekonomistyrning.

Ladda ner ett webinar och få konkreta verktyg redan nu

Webinar projektledning

Affärsmässig projektledning, lär dig balansera projektmål, effektmål och affärsmål

Webinar Verksamhetsstyrning

Få fyra nycklar som säkrar en hög inre effektivitet

Webinar Business Finance

Stresstesta ett business case och lär dig identifiera vad som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov


image

Lär dig ta kontroll över affärsbesluten

På IHM får du verktygen att nå uppsatta mål, leda människor och räkna p affärsnyttan. Våra managementutbildningar parallellt med jobb ger dig färdigheter att självständigt fatta affärsmässiga beslut.