Hoppa till innehåll
hero1

Ta kontroll över affärsbesluten

Tappa inte bort den långsiktiga strategin - våra managementutbildningar hjälper dig att ta kontrollen

Se våra mest populära management-utbildningar

Få ett smakprov på våra utbildningar

Vi bjuder regelbundet in till prova-på-lektioner, inspirationsseminarier och föreläsningar online, vad är du nyfiken på?

Hur påverkar kassaflödet dig på lång sikt?

Se filmen där den uppskattade läraren Vincent Blomberg förklarar hur interna processer påverkar kassaflödet och vad du bör tänka på.

Vincent Blomberg förklarar hur interna processer påverkar kassaflödet

Kassaflödet ger dig koll på dina intäkter och utgifter och beskriver hur företagets likvida medel har förändrats under en viss period. Ibland är det så att en verksamhet tycks gå väldigt bra, kanske till och med bättre än vid samma period förra året, men ändå finns inga pengar. Varför blir det så?
Ta reda på mer om hur Business Finance kan hjälpa dig att jobba mer effektivt med ditt kassaflöde.

Vad vill du bli bättre på?

Leda dina projekt framgångsrikt i mål?

Utveckla arbetssätt och processer som möjliggör hög prestation?

Hantera den finansiella styrningen och ta ansvar för det ekonomiska resultatet?

Har du frågor eller funderingar?

Webinars

image

Webinar: Så stresstestar du resultat och kassaflöde

Webinar: Hur vet du om ett resultat är bra eller inte? Vad händer om resultatet inte blir som du har tänkt dig? Ta del av det uppskattade webinaret där vi stresstestar ett business case och tittar på vilka faktorer som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov

image

Webinar: 4 nycklar som säkrar en hög inre effektivitet

Webinar: Strategi handlar om att ha en unik och hållbar konkurrensfördel över tid. Verksamhetsstyrning handlar om att skapa rätt förutsättningar att realisera en hög inre effektivitet. Hur gör man då för att kombinera detta?

image

Webinar: Affärsmässig projektledning - prioritering och värdering

Webinar: Hur ska man prioritera när det finns fler idéer och förslag än resurser att genomföra? Hur vet man vilken idé som är mest kritisk, och hur bedömer man vilken idé som bäst bidrar till företagets övergripande affärsmål?

Se webinaret där vi diskuterar tre viktiga punkter för affärsmässiga projektledare: projekt-, effekt- och affärsmål.

Kontakt

image
image

Hitta något du inte visste att du sökte

Att dela med sig av kunskap ligger i vårt DNA. I vårt arbete möter vi ofta nya människor, fakta och idéer som vi gärna vill sprida vidare. Därför bjuder vi regelbundet in till prova-på-lektioner, inspirationsseminarier, föreläsningar online och tillfällen att bara mötas och nätverka.

Vad är du nyfiken på? Sök bland våra events och boka upp din kalender

Mer om våra utbildningar

image

IHM Verksamhetsstyrning

Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter för att kunna sätta operativa mål, utforma och utveckla arbetssätt och processer som skapar förutsättningar för en hög prestation samt för att göra den operativa styrningen begriplig och hanterbar för medarbetarna.

image

IHM Business Finance

För dig som vill utveckla din förmåga att påverka och att hantera företagets finansiella styrning. IHM Business Finance riktar sig till dig som är på väg in i, eller är placerad i, en befattning där du har ansvar för ekonomiska resultat i verksamheten och fattar beslut som får stora finansiella konsekvenser.

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat

;