Hoppa till innehåll
hero1

Ta kontroll över affärsbesluten

Tappa inte bort den långsiktiga strategin - våra managementutbildningar hjälper dig att ta kontrollen

image

“Livet kan bara förstås baklänges, men det måste levas framlänges”.

Orden kommer från den danska filosofen Søren Kierkegaard och är lika relevanta för företag som för människor. Hur gör man då för att vända på ekvationen och forma företagets framtid innan den händer? Svaret stavas affärsutveckling

Managementutbildningarna ger dig strategisk affärskompetens

Du får verktygen som hjälper dig att konkretisera och implementera strategierna så att resultat skapas. Var med på ett smakprov på en av våra utbildningar och förstå vad det innebär på riktigt.

På IHM är kopplingen till affären central i alla våra utbildningar.

image

Vi är alla inblandade i projektledning i en eller annan form, allt från hur en familj dukar köksbordet till hur ett bolag löser ett avgörande Business Case. Här följer fem tips från IHM-läraren Thomas Saastad om vilka grundbultar man behöver ha koll på i konsten att leda projekt rätt.

Business Finance

Hur påverkar kassaflödet dig på lång sikt?

Se filmen där den uppskattade läraren Vincent Blomberg förklarar hur interna processer påverkar kassaflödet och vad du bör tänka på.

Kassaflödet ger dig koll på dina intäkter och utgifter och beskriver hur företagets likvida medel har förändrats under en viss period. Ibland är det så att en verksamhet tycks gå väldigt bra, kanske till och med bättre än vid samma period förra året, men ändå finns inga pengar. Varför blir det så?
Ta reda på mer om hur Business Finance kan hjälpa dig att jobba mer effektivt med ditt kassaflöde.

image

Diplomerad HR Business Partner

Programmet passar dig som vill arbeta affärsmässigt, strategiskt och rådgivande med HR. Innehållet i Diplomerad HR Business Partner är utvecklat för att möta framtidens krav på HR. Under utbildningen kommer du att möta några av Sveriges främsta utbildningsledare inom HR, ledarskap, ekonomi och kommunikation.

Vad vill du bli bättre på?

Leda dina projekt framgångsrikt i mål?

Utveckla arbetssätt och processer som möjliggör hög prestation?

Hantera den finansiella styrningen och ta ansvar för det ekonomiska resultatet?

Har du frågor eller funderingar?

Webinars

image

Webinar: Så stresstestar du resultat och kassaflöde

Webinar: Hur vet du om ett resultat är bra eller inte? Vad händer om resultatet inte blir som du har tänkt dig? Ta del av det uppskattade webinaret där vi stresstestar ett business case och tittar på vilka faktorer som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov

image

Webinar: 4 nycklar som säkrar en hög inre effektivitet

Webinar: Strategi handlar om att ha en unik och hållbar konkurrensfördel över tid. Verksamhetsstyrning handlar om att skapa rätt förutsättningar att realisera en hög inre effektivitet. Hur gör man då för att kombinera detta?

image

Webinar: Affärsmässig projektledning - prioritering och värdering

Webinar: Hur ska man prioritera när det finns fler idéer och förslag än resurser att genomföra? Hur vet man vilken idé som är mest kritisk, och hur bedömer man vilken idé som bäst bidrar till företagets övergripande affärsmål?

Se webinaret där vi diskuterar tre viktiga punkter för affärsmässiga projektledare: projekt-, effekt- och affärsmål.

Kontakt

image
image

Hitta något du inte visste att du sökte

Att dela med sig av kunskap ligger i IHM:s DNA. I vårt kunskapsnätverk pågår hela tiden möten mellan människor, innovationer och nya sanningar - idéer som vi gärna vill sprida vidare. Därför bjuder vi regelbundet in till prova-på-lektioner, inspirationsseminarier, föreläsningar online och nätverksträffar.

Vad är du nyfiken på? Sök bland våra events och boka upp din kalender.

Mer om våra utbildningar

image

Verksamhetsstyrning

Lär dig balansera de faktorer som påverkar kundtillfredsställelse, resurseffektivitet och medarbetarnöjdhet.

Vi lär dig att sätta operativa mål, utforma och utveckla arbetssätt för högre prestation och gör den operativa styrningen begriplig (även för medarbetarna).

image

Business Finance

Utveckla din förmåga att påverka och hantera företagets finansiella styrning.

IHM Business Finance riktar sig till dig som är på väg in eller är placerad i en befattning där du har ansvar för ekonomiska resultat.

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat