Hoppa till innehåll

Lär dig ta kontroll över affärsbesluten

Teori är en sak, att fatta beslut och göra rätt är nåt annat - På IHM får du båda

as-182832725-2400x820.jpg

På IHM får du verktygen att nå uppsatta mål, leda människor och räkna på affärsnyttan. Våra utbildningar parallellt med jobb ger dig färdigheter att självständigt fatta affärsmässiga beslut.

image

IHM Business Finance

För dig som vill utveckla din förmåga att påverka och att hantera företagets finansiella styrning. IHM Business Finance riktar sig till dig som är på väg in i, eller är placerad i, en befattning där du har ansvar för ekonomiska resultat i verksamheten och fattar beslut som får stora finansiella konsekvenser.

Välkommen på ett smakprov ur utbildningen Business Finance

Göteborg 11/11 kl. 08.00 - Argumentera på ekonomiska
Stockholm 12/11 kl. 8.30 - Så leder du genom ett delegerat ekonomisk ansvar

image

IHM Verksamhetsstyrning

Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter för att kunna sätta operativa mål, utforma och utveckla arbetssätt och processer som skapar förutsättningar för en hög prestation samt för att göra den operativa styrningen begriplig och hanterbar för medarbetarna.

Välkommen att inspireras av utbildningen

Öka effektiviteten och minska slöserierna - Stockholm 4/12 kl 8.30

Boka rådgivning

Prata med en rådgivare - Tillsammans tittar vi närmare på dina personliga förutsättningar och mål för att identifiera den utbildning som bäst passar dina egna och ditt företags behov.

image

VD i ägarledda bolag - så lyckas du

Hur kan man undvika de vanligaste fallgroparna vid generationsskifte, försäljning eller i tillväxtfaser? Detta är utbildningen för dig som är ägare och vill utveckla företaget, är styrelseledamot och vill hjälpa VD eller för dig som vill lyckas som VD i ägarlett företag.

Agneta Olsson föreläser på IHM den 28/11.

På seminariet får du inblick i vad som krävs för att gå från ägarstyrt till ägarlett och du får värdefulla tips för att skapa rätt förutsättningar för tillväxt. Anmäl dig nu!

Stockholm kl. 8.15
Göteborg kl 15.30

IHM PROJEKTLEDNING - Utveckla din förmåga att leda komplexa affärs- och verksamhetsprojekt. IHM Projektledning riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att planera, leda, styra och genomföra projekt i komplexa och dynamiska miljöer med både traditionella och agila metoder.

IHM VERKSAMHETSSTYRNING - Utveckla din förståelse av vilka mål, styrformer och typer av arbetsorganisation som gör verksamheten mer eller mindre effektiv med avseende på kundnytta och resursanvändning.

IHM BUSINESS FINANCE - Få verktygen att hantera och påverka den finansiella styrning du får från styrelse och företagsledning - utveckla dina kunskaper och färdigheter inom redovisning, kalkylering, finansiell planering och ekonomistyrning.

Webinar projektledning

Affärsmässig projektledning, lär dig balansera projektmål, effektmål och affärsmål

Webinar Verksamhetsstyrning

Få fyra nycklar som säkrar en hög inre effektivitet

Webinar Business Finance

Stresstesta ett business case och lär dig identifiera vad som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov


image

Webinar - få en inblick i Business Finance

WEBINAR: Hur vet du om ett resultat är bra eller inte? Vad händer om resultatet inte blir som du har tänkt dig? Ta del av det uppskattade webinaret där vi stresstestar ett business case och tittar på vilka faktorer som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, seminarier, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat.