Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:56 c72ccf1a-1bc5-4abb-ad00-8cc9ab29ba83
hero1

Ladda ner webinaret Affärsmässig Projektledning

Hur ska man prioritera när det finns fler idéer och förslag än resurser att genomföra? Hur vet man vilken idé som är mest kritisk och hur bedömer man vilken idé som bäst bidrar till företagets övergripande affärsmål?

Fyll i dina uppgifter och se det uppskattade webinaret nu

Läs mer om utbildningen IHM Projektledning

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat

IHM Projektledning

IHM:s projektledarutbildning lär dig att driva affärsprojekt med både traditionella och agila metoder. Läs mer om utbildningen eller prata med en av våra rådgivare om du vill veta mer hur den skiljer sig från övriga projektledarutbildningar

image

Projektledning

Förbättra din förmåga att leda projekt.

Vi lär dig att hantera och driva affärsprojekt i komplexa och dynamiska miljöer, med både traditionella och agila metoder.

Du läser en eftermiddag i veckan under en termin. 

image

Högsta betyg till läraren på projektledning

Thomas Saastad är ny som lärare för projektledning vid IHM och redan i sin första kurs utmärktes han av sina utbildningsdeltagare med högsta betyg - 5,0 i kursutvärdering. Vi tog ett snack med Thomas om hur man gör för att lyckas projektleda och utbilda på absolut högsta nivå.

image
image

Vilka är det som läser på IHM?

Under 50 år har 50 000 personer utbildats innanför IHM:s väggar med syftet att utveckla sig själva, sina företag och näringslivet i stort. Vilka vägar tar då alla IHM-alumner efter examen?