Hoppa till innehåll
hero1

TA VARA PÅ TIDEN HEMMA - VÄXLA UPP PÅ 3 DAGAR

Allt hänger ihop

För att få kunderna att faktiskt köpa dina varor eller tjänster är det flera bitar som måste fungera. Det spelar ingen roll att du är vass på försäljning om du inte kan paketera ett budskap. Har du ett bra budskap men fel målgrupp att presentera det för blir det ändå ingen försäljning. Inte heller om du är bra på analys men har fel data att analysera uppnår du det resultat du är ute efter. Du måste ha koll på helheten, vi kan hjälpa dig med alla bitar!

Fler korta kurser...

Våra kortare kurser syftar till att snabbt ge dig nya verktyg och snabbt fylla på med den kunskap som efterfrågas av näringslivet just nu.

image

Personligt Ledarskap - 6 dagar

För dig som vill bli mer effektfull som chef och vill få väletablerade verktyg för att öka insikten om styrkor och utvecklingsområden i personlighetsprofilen. 

 

image

Förändringsledning - 2 dagar

Oavsett vilken position du befinner dig i är detta en utbildning som hjälper dig att förstå vad som händer med människors motivation före, under och efter en förändring samt hur du som ledare kan bemöta de olika faserna så medarbetarna fortfarande vill prestera och vara en del av förändringen. 

image

Digital Marketing - 4 dagar

I den digitala världen skapas resultat genom kontinuerlig uppföljning, analys och utvärdering. Syftet med IHM Digital Marketing är att du ska lära dig allt du behöver veta för att optimera den digitala marknadsföringen. Du ska kunna förstå och använda de verktyg som finns på marknaden och hur de kan integreras för bästa effekt.image

Framgångsrik Förhandling 3 dagar

Förhandling handlar om att hitta en gemensam väg framåt genom att få till en lyckad lösning. Denna kurs tar sitt avstamp i forskning och ger dig alla verktyg du behöver för att vässa din förhandlingsteknik och bli en bättre förhandlare, oavsett din roll.

Alla korta kurser

Visar utbildningar

Filtreringen du har gjort gav tyvärr inget resultat

Ämne
Utbildning
Plats
Format
Längd
Utbildningsstart

Digital Marketing

Kurser
4 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Säljledning 2.0

Kurser
8 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Digital Marketing Goals & Analytics

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

E-commerce Coordinator

Kurser
24 veckor  |  Deltid / Parallellt med jobb

Framgångsrik förhandling

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Presentationer med maximal effekt

Kurser
  |  Egen takt

Social Media Marketing

Kurser
  |  Deltid / Parallellt med jobb

Sökmotor-optimering (SEO)

Kurser
2 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Vill du veta mer? Kontakta mig

image