Hoppa till innehåll
hero1

TA VARA PÅ TIDEN HEMMA - VÄXLA UPP PÅ 3 DAGAR

Allt hänger ihop

För att få kunderna att faktiskt köpa dina varor eller tjänster är det flera bitar som måste fungera. Det spelar ingen roll att du är vass på försäljning om du inte kan paketera ett budskap. Har du ett bra budskap men fel målgrupp att presentera det för blir det ändå ingen försäljning. Inte heller om du är bra på analys men har fel data att analysera uppnår du det resultat du är ute efter. Du måste ha koll på helheten, vi kan hjälpa dig med alla bitar!

image

Ny utbildning! Ecom Konverteringsoptimering (3 dagar)

Dagens digitala kunder genererar floder av data och företag som inte lyckas ta hand om datan kommer bli omsprungna av konkurrenter. Konverteringsoptimering innebär att man lyfter ut och analyserar den värdefulla datan kunden lämnar efter sig online - för att sedan optimera kundresan och skapa tillväxt baserad på fakta istället för på gissningar.

image

Guide: 10 tips för att öka konverteringsgraden

Ladda ner guiden för att ta del av 10 tips som hjälper dig att öka konverteringsgraden


Fler korta kurser...

Våra kortare kurser syftar till att snabbt ge dig nya verktyg och snabbt fylla på med den kunskap som efterfrågas av näringslivet just nu.

image

Content Marketing 4 dagar

Content Marketing ger företag och organisationer en möjlighet att skapa en dialog med sin målgrupp. I utbildningen Content Marketing får du både strategisk och taktisk kunskap i hur man kan skapa och använda relevant content som motor i kunddialogen. Effekterna av ett strukturerat Content Marketing-arbete kan leda till en stärkt affär och en tydligare bild av varumärket.image

Personligt Ledarskap - 6 dagar

För dig som vill bli mer effektfull som chef och vill få väletablerade verktyg för att öka insikten om styrkor och utvecklingsområden i personlighetsprofilen. 

 

image

Förändringsledning - 2 dagar

Just nu kanske det är viktigare än någonsin att leda och möta sina medarbetare på ett bra sätt.

Oavsett vilken position du befinner dig i är detta en utbildning som hjälper dig att förstå vad som händer med människors motivation före, under och efter en förändring samt hur du som ledare kan bemöta de olika faserna så medarbetarna fortfarande vill prestera och vara en del av förändringen. 

Startar 18:e maj

image

Digital Marketing - 4 dagar

I den digitala världen skapas resultat genom kontinuerlig uppföljning, analys och utvärdering. Syftet med IHM Digital Marketing är att du ska lära dig allt du behöver veta för att optimera den digitala marknadsföringen. Du ska kunna förstå och använda de verktyg som finns på marknaden och hur de kan integreras för bästa effekt.image

Framgångsrik Förhandling 3 dagar

Förhandling handlar om att hitta en gemensam väg framåt genom att få till en lyckad lösning. Denna kurs tar sitt avstamp i forskning och ger dig alla verktyg du behöver för att vässa din förhandlingsteknik och bli en bättre förhandlare, oavsett din roll.

Startar 27:e april

image

Ecom Konverteringsoptimering 3 dagar

Grundläggande kunskaper i konverteringsoptimering är inte bara relevant för att optimera sin webbplats utan också för att få ut maximal effekt av sin kommunikation och mediainvestering. Är det rätt längd på copyn? Fungerar bilden med modell eller utan modell? Uppfattar kunden värdet? Förmedlas rätt känsla?

image

Hitta något du inte visste att du sökte

Att dela med sig av kunskap ligger i IHM:s DNA. I vårt kunskapsnätverk pågår hela tiden möten mellan människor, innovationer och nya sanningar - idéer som vi gärna vill sprida vidare. Därför bjuder vi regelbundet in till prova-på-lektioner, inspirationsseminarier, föreläsningar online och nätverksträffar.

Vad är du nyfiken på? Sök bland våra events och boka upp din kalender.

Vill du fylla på med kunskap redan nu?

Ta del av de verktyg och metoder vi använder i våra utbildningar. Ladda ner konkreta verktyg redan nu för att snabbt uppdatera dina kunskaper

Nyfiken på att veta mer om Content Marketing?

Ladda ner webinaret om hur du kommer igång med Content Marketing

Vill du dyka ännu längre ner i framgångsrik förhandling?

Få 7 tips hur du kommer igång med Marketing Automation

Alla korta kurser

Visar utbildningar

Filtreringen du har gjort gav tyvärr inget resultat

Ämne
Utbildning
Plats
Format
Längd
Utbildningsstart

Digital Marketing

Kurser
4 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Hållbar Tillväxt

Kurser
  |  Parallellt med jobb

Agil Förändringsledning

Kurser
7 halvdagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Digital Marketing Goals & Analytics

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Framgångsrik förhandling

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Innovation & Business Growth

Kurser
5 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Social Content Selling

Kurser
  |  Deltid / Parallellt med jobb

Vill du veta mer? Kontakta mig

image