Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:56 f110d99f-c791-4531-a3ba-cdcf602c7f1a
hero1

TA VARA PÅ TIDEN HEMMA - VÄXLA UPP PÅ 3 DAGAR

Allt hänger ihop

För att få kunderna att faktiskt köpa dina varor eller tjänster är det flera bitar som måste fungera. Det spelar ingen roll att du är vass på försäljning om du inte kan paketera ett budskap. Har du ett bra budskap men fel målgrupp att presentera det för blir det ändå ingen försäljning. Inte heller om du är bra på analys men har fel data att analysera uppnår du det resultat du är ute efter. Du måste ha koll på helheten, vi kan hjälpa dig med alla bitar!

Fler korta kurser...

Våra kortare kurser syftar till att snabbt ge dig nya verktyg och snabbt fylla på med den kunskap som efterfrågas av näringslivet just nu.

image

Personligt Ledarskap - 6 dagar

För dig som vill bli mer effektfull som chef och vill få väletablerade verktyg för att öka insikten om styrkor och utvecklingsområden i personlighetsprofilen. 

 

image

Förändringsledning - 2 dagar

Oavsett vilken position du befinner dig i är detta en utbildning som hjälper dig att förstå vad som händer med människors motivation före, under och efter en förändring samt hur du som ledare kan bemöta de olika faserna så medarbetarna fortfarande vill prestera och vara en del av förändringen. 

image

Strategisk Digital Marknadsföring

IHM Strategisk Digital Marknadsföring ger dig en djup förståelse för det bakomliggande strategiska arbetet inom digital marknadsföring. Du lär dig konkreta verktyg och strategiska metoder som hjälper dig ta företagets digitala närvaro och kommunikation hela vägen från strategi till konvertering och optimering.image

Framgångsrik Förhandling 3 dagar

Förhandling handlar om att hitta en gemensam väg framåt genom att få till en lyckad lösning. Denna kurs tar sitt avstamp i forskning och ger dig alla verktyg du behöver för att vässa din förhandlingsteknik och bli en bättre förhandlare, oavsett din roll.

Alla korta kurser

Plats

Visar utbildningar

Filtreringen du har gjort gav tyvärr inget resultat

Ämne
Utbildning
Plats
Format
Längd
Utbildningsstart

E-commerce Coordinator

Kurser
12 veckor  |  Deltid / Parallellt med jobb

Modern säljledning

Kurser
6 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Strategisk Digital Marknadsföring

Kurser
Både på distans och på din IHM-ort  |  Deltid / Parallellt med jobb

Digital Analys

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Framgångsrik förhandling

Kurser
3 dagar  |  Deltid / Parallellt med jobb

Key Account Management

Program
15 tillfällen  |  Deltid / Parallellt med jobb

Presentationer med maximal effekt

Kurser
  |  Egen takt

Vill du veta mer? Kontakta mig

image