Hoppa till innehåll

Växla upp på 3 dagar - läs en kort kurs redan nu

Våra korta kurser ger dig rätt verktyg för att snabbt bli vassare i din roll - Vad behöver du? I vår startar vi två nya utbildningar och har flera starter av våra mest populära kortkurser

Niklas Gustavsson, handledare på utbildningen Marketing Automation berättar om utbildningen

Sophia Båge, handledare på utbildningen E-com konverteringsoptimering berättar om utbildningen

NY UTBILDNING - Marketing Automation 4 dagar

På kort tid har Marketing Automation blivit en av de viktigare strategierna för att länka samman arbete inom CRM, digitala kanaler och affärsmål. På utbildingen lär du dig hur du identifierar var i kundresan olika datadrivna kampanjer kan aktiveras, hur du identifierar datapunkter, kopplar kundresan till Martech, strukturerar content och exekverar datadrivna kampanjer med mjukvara för Marketing Automation i centrum.

Ny utbildning - Ecom Konverteringsoptimering 3 dagar

Dagens digitala kunder genererar floder av data och företag som inte lyckas ta hand om datan kommer bli omsprungna av konkurrenter. Konverteringsoptimering innebär att man lyfter ut och analyserar den värdefulla datan kunden lämnar efter sig online - för att sedan optimera kundresan och skapa tillväxt baserad på fakta istället för på gissningar.

Vill du fylla på med kunskap redan nu?

Ta del av de verktyg och metoder vi använder i våra utbildningar

Erbjudande just nu - Välj 2 korta kurser och få 10 % rabatt.

Erbjudandet gäller endast fram till den 1/3 (DIHM+ är exkluderat)

Bli vassare redan nu? Ladda ner konkreta verktyg för att snabbt uppdatera dina kunskaper

Webinar Content Marketing

Ladda ner webinaret om hur du kommer igång med Content Marketing

Framgångsrik förhandling

Bli en bättre förhandlare - ladda ner forskarens och förhandlingsexpertens guide

Få 7 tips hur du kommer igång med Marketing Automation

image

Framgångsrik Förhandling 3 dagar

Förhandling handlar om att hitta en gemensam väg framåt genom att få till en lyckad lösning. Denna kurs tar sitt avstamp i forskning och ger dig alla verktyg du behöver för att vässa din förhandlingsteknik och bli en bättre förhandlare, oavsett din roll.

image

Content Marketing 4 dagar

Content marketing ger dig både strategisk och taktisk kunskap i hur du kan skapa och använda relevant content (innehåll) som en motor i en affärsmässig kunddialog.

Har du frågor? Kontakta mig gärna så hjälper jag dig!

Kontaktuppgifter till Lisa Widén

Roll: Rådgivare

Telefon: 031 3352012

image

Innovation and Business Growth 5 dagar

IHM Innovation and Business Growth ger dig metoder och praktiska verktyg för att skapa den struktur och kultur som krävs för att öka innovationsförmågan i företag och team.

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat

Fler korta kurser på IHM - vad passar dig?

Vi har många korta kurser som kan hjälpa dig att bli vassare i din roll - vad behöver du fylla på med?

image

Digital Marketing

I den digitala världen skapas resultat genom kontinuerlig uppföljning, analys och utvärdering. Syftet med IHM Digital Marketing är att du ska lära dig allt du behöver veta för att optimera den digitala marknadsföringen. Du ska kunna förstå och använda de verktyg som finns på marknaden och hur de kan integreras för bästa effekt.

image

Digital Marketing Goals & Analytics

Kraven på kunskap i digital analys ökar. Att ha förståelse för och kunna ta beslut baserat på data bli allt viktigare för allt fler funktioner och medarbetare. Utbildningen Digital Marketing Goals & Analytics är för dig som jobbar inom marknadsföring, försäljning eller annan befattning med resultatansvar oavsett om du är egenföretagare eller arbetar inom en stor organisation.

Digital Marketing + Digital Marketing Goals and Analytics

Bli bättre på att nå dina potentiella kunder genom digitala aktiviteter i de uppskattade kurserna Digital Marketing och Digital Marketing Goals & Analytics. Köp båda kurserna till paketpriset 37 620:- ex moms.