Magnus Äng | Så använder du AI i ditt SEO-arbete

I detta webinar visar Magnus Äng vägen in i framtidens SEO med fokus på AI och ChatGPT - fyll i dina uppgifter och ta del av hans bästa tips till hur du kan använda artificiell intelligens för att effektivisera ditt SEO-arbete.

En revolution av sökmotorvärlden

Lanseringen av ChatGPT har förändrat SEO-arbetet i grunden och har dessutom inlett en revolution av hela sökmotor-världen - vilket förtydligas av att Google och Microsoft just nu släpper sina egna AI-verktyg.

AI-utvecklingen skapar nya förutsättningar och möjligheter för SEO - och kan på ett dramatiskt sätt underlätta många steg i SEO-arbetet: research, analysarbete, informationsinsamling, innehållskapande med mera...

Se webinaret och få en inblick i AI-SEO och en uppvisning i hur du kan använda verktyget ChatGPT för att nå högre i sökresultaten.

Magnus-äng-rund-profil-400x400.png

Magnus Äng

Magnus Äng är VD för Topvisible och har över 20-års erfarenhet av SEO, Google och Content Marketing. Magnus håller också ett flertal utbildningar vid IHM, bland annat vår SEO-utbildning och vår nya utbildning Inbound Marketing B2B.

Lär känna Magnus närmare i denna intervju

Har du några frågor kring webinaret?

Tveka inte att höra av dig så guidar vi dig rätt

Elisabet Ek

Utbildningsrådgivare