Mina första veckor på Nelly.com

Hej! Mikaela heter jag och läser första året på IHM Business School i Göteborg, YH-utbildningen Säljare It solutions.

Jag har just påbörjat min tredje vecka på marknadsavdelningen på Nelly. com Såhär långt verkar mitt 10 veckor långa Internship här bli en väldigt spännande resa i högt tempo, men det är kul när det hela tiden händer nya saker. Jag sökte mig hit av den enkla anledningen att mode är ett av mina större intressen och vad kunde då inte passa bättre än att få vara på Nordens största Fashionbutik på sitt Internship?

Dagarna här går skrämmande fort, och ingen dag är den andra lik. Hittills känns det verkligen som om jag hittat precis rätt plats att vara på. Folk här jobbar hårt och alla har väldigt höga målsättningar för allt som görs. Detta är fantastiskt roligt att se, och framförallt en drivande miljö att vara i.

Under mina två första veckor har jag fokuserat på att stärka Nellys relationer på den Holländska marknaden. Alla relationer är otroligt viktiga. Kontaktnätet är därför stort och jag har haft kontakt med allt från stora mode-forum till enskilda bloggar och andra viktiga ambassadörer. Jag har också jobbat med att etablerat nya kontakter med nya mode-profiler. Här jobbar jag nu på nya relationer som skall stärka varumärket Nelly i Holland.

Lite kort om mina två första veckor, följ med på min spännande resa!

/Mikaela