Snyggt och en hel massa ord-bajs.

Det finns ju vissa sker som jag tror alla är överens om att det är ett big no-no.

Ändå, så verkar detta ha gått förbi en hel massa människor. Visst, det är helt fine, alla bryr sig inte det minsta om kläder och sånt. Jag kan väl inte säga att jag tillhör kategorin av folk som engagerar mig nämnvärt i kläder och mode. Jag har inte tid. Eller lust. Hur man än köper, så är garderoben ändå tom när man ska välja. Däremot finns det som sagt vissa gränser. Big no-no.

Typ, strumpor i sandaler. Särskilt beiga strumpor i sandaler. Byxor som sitter i armhålorna, gärna med instoppad T-shirt är likadant. Tyvärr kommer dessa ofta i grupp så att säga… En annan sak är snabba solglasögon, gärna med nått fräsigt glas i skimrande turkos. Inte alltid, men ganska ofta sitter de på mindre snabba människor. Dvs människor med några extra kilon, som för att lixom minska ner deras snabbhet. Ofta, är dessa snabba glasögon lite som ett par försmå trosor- de skär in. Att ha dubbla tinningar tror jag aldrig kommer hamna i kategorin som snyggt. De ovan nämnda sakerna uppträder mer och mer i samma takt som vädret ändrats från minus till plus.

När det sedan är sådär riktigt härligt varmt, kommer den praktiska magväska fram. Praktisk. Det ordet har inget som helst att göra med snyggt. Ofta, är det just varandras motsats. Magväskan kombineras bäst ihop med en urtvättad T-shirt, prassliga shorts (gärna i nån fräsig färg, kanske orange, eller limegrön) vita gympaskor, och tubsockar. Praktiskt.

En annan sak som jag tycker är förbaskat inte-snyggt, är headset som hänger på örat. Alltså kära, älskade ni, SLUTA med headset på örat! Måste man ha sånt för att det sak se ut som att man är busy? Och snabb? För dessa headset verkar para med snabba glasögon. Och instoppad T-shirt. Med förkorta byxor. Inte tre-kvartsbyxor. Utan fullängdbyxor som visst råkade bli lite korta vid köpet (eller uppdragna till armhålorna? Säljs det i set tro?) När min styrelseordförande kom in med headset på örat häromdagen, ja, vad ska man säga. Nej Anders. Nej, fy. Fyyy! Visst, praktiskt och säkrare när man kör bil. Men, de är avtagbara av en anledning…

Speedos. Behöver jag säga mer? Kombinationen, Speedos, snabba glasögon och headset. Full pot på minusskalan kan man säga. Kombinera med en magväska och man är hemma…

Sist, men inte minst. Vita tights. Herregud. Gärna kombinerat med en A-formad jeanskjol. Att föredra också lite halvkorta, så det slutar precis nedanför knäet. Matchade med en vit tröjja. Såhär i början av vår och sommar, kommer dessa tights, inte så oväntat, ihop med vita ben. Not so very snyggo. Tyvärr, hjälper inte kombon med bruna (bruna, läs inte helt genomskinliga) ben.

En annan sak. Detta med skönhetsoperationer. Jag tänker att är man missnöjd och gör sig "snygg" med hjälp av knivar, inlägg och annat, så är det ju en quick fix. När och om man får barn, vad hjälper då en operation? Gener är ju ändå gener. Just saying.

Jahopp, mer intressant och givande var det inte här idag. Inte alla dagar som man tänker intressanta, givande och debattskapande tankar so to say (Ja, so to say finns inte i det engelska språket, korrekt ska väl vara so to speak. Men det finns ett stort svensk bilföretag där en väninna till mig jobbar, so to say används i mycket stor utsträckning där enlig mina säkra källor. Väldigt roligt har vi haft åt detta. Antagligen mest kul för att vi själva säkert säger likadant, svenglish jääääzz.)

Ibland behöver man faktiskt inte vara så där korrekt och genomtänkt. Sådär PK. Ibland är det man helt enkelt lägger sin energi på, magväskor, speedos och snabba brillor. Ibland vill man inte vara en person som beter sig ansvarsfull, som försöker tänka efter eller formulerar sig så bra man kan för att inte bli missförstådd. Ibland vill man bara prata skit och skratta högt. Ibland, vill man bara vara 14 igen och dricka billigt tetrapack-vin. Ja, eller nä, så lågt vill jag inte gå igen. Tetrapack-vin. Herregud, smaken sitter ju kvar i veckor! Men, ja, ni förstår nog vad jag menar.