Pressrelease, Kick-off, och en massa annat!

I fredags var en spännande dag här på Nelly.

Ända sedan jag kom hit har det pratats om en stor kampanj med en känd Hollywoodprofil nämligen Leighton Meester från bla GossipGirl. Förberedelserna började nog långt innan jag kom hit men sedan jag började har det jobbats stenhårt med att få allt klart i tid och i fredags gick pressreleasen ut till alla tidningar osv. Dessutom var det även Kick-Off på kontoret, siffror och annat från föregående år presenterades och därefter var det en liten modevisning med vårens trender eftermiddagen avslutades med bubbel och snittar. En riktigt trevlig fredag!

Nu börjar några intensiva veckor med att få ut kampanjen till bloggar, fashionforum, och andra externa forum och sajter. Vi sitter mycket i skype-möten med partners från hela Europa. Bara några dagar kvar tills Leighton-kollektionen släpps den 24/2. Ska blir så kul att se när det smäller nästa vecka .

En annan rolig sak som jag upptäckte andra veckan här på kontoret är att Caroline Andreasson sitter bakom mig. En före detta IHM-student som jag läste om innan jag valde att börja på skolan. Hon gjorde precis som jag sin praktik på Nellys marknadsavdelning och sitter idag som Kampanjansvarig. Idag innebär hennes tjänst att hon ansvarar för vad vi kommunicerar och när vi kommunicerar det. Med ansvar för den egna kommunikationen i egna kanaler. Sajten, nyhetsbrev, sociala medier, event och PR. En ganska bred post med andra ord!

Hon började som praktikant på marknad och fick sedan erbjudande om att jobba kvar, hon blev då marknadsassistent, därefter kordinator och idag kampanjansvarig! Caroline var dessutom med när Leighton Kampanjen plåtades i den lyxiga villan i Hollywood Hills!

Xoxo Mikaela :)