Hoppa till innehåll
hero1

IHM Business School flyttar sina utbildningar online från och med 19 mars

Uppdaterad 17 mars. IHM följer myndigheternas rekommendationer om Corona (COVID-19) och stänger därför tillfälligt våra undervisningslokaler för att begränsa smittspridningen

På grund av de nya riktlinjerna från regeringen kommer IHM Business Schools begränsa verksamheten i sina lokaler. Detta innebär tills vidare att ingen undervisning kommer ske i lektionssal och att ingen café-verksamhet, inga evenemang, inga möten eller någon annan större aktivitet kommer arrangeras.

Vi uppmanar också personal och lärare att, om möjligt, arbeta hemifrån. Beslut fattas i samråd med din chef eller utbildningsledare. Beslutet gäller fram tills dess att nya rekommendationer ges från myndigheterna. Så snart vi vet när verksamheten kan öppna igen så kommer vi omgående meddela det i våra kanaler.

Vad händer med min utbildning?

Vi gör just nu allt vi kan för att ställa om till digital utbildning så att situationen ska påverka våra studenter och deltagare i så liten grad som möjligt. Många av våra pågående utbildningar genomförs redan online idag.

Vi håller dig som deltagare uppdaterad med aktuell information och om det blir förändringar rörande din utbildning kommer du att bli kontaktad av oss. Frågor om din utbildning hänvisas till respektive utbildningsledare eller programansvarig. Frågor om arbete hänvisas till ansvarig chef.

Vi uppdaterar IHM.se löpande med den senaste informationen om utvecklingen och återkommer med information om när vi kan öppna våra lokaler igen.

Behöver du komma i kontakt med oss?

Växel: 0200-240024

Frågor som rör Yrkeshögskolan, maila din utbildningsledare:

förnamn.efternamn@ihm.se

Frågor som rör kurser parallellt med jobb, maila adressen under:

programledning@ihm.se


IHM Business School uppmanar till lugn över situationen och råder alla att följa officiella informationskällor om situationen och undvika ryktesspridning. Har man allmänna frågor om Corona-viruset så kan man ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13.

Andra officiella källor är:

Folkhälsomyndigheten

Utrikesdepartementet

1177