Hoppa till innehåll
hero1

Aktuell information rörande Covid-19

Uppdaterad 2021-01-15: IHM Business School kommer att fortsätta bedriva all undervisning på distans till och med sista mars.

IHM Business School fortsätter följa myndigheternas rekommendationer vilket innebär att vi kommer fortsätta bedriva vår undervisning på distans. Detta gäller både IHM:s öppna utbildningar och YH-utbildningar.


Under hösten ställde IHM Business School om sin fysiska undervisning till distans. På grund av rådande läge att vi beslutat att förlänga denna period av förändrat utbildningsformat. Beslutet innebär att IHM:s lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar fortsatt hålls stängda för deltagare och studerande.

Beslutet gäller till och med sista mars, med reservation för att tidsperioden kan komma att förlängas beroende på hur smittspridningen fortsätter utvecklas.

Det här beslutet gäller alla IHM:s utbildningar, med undantag för enstaka utbildningar inom IHM:s öppna utbildningspaket, samt Volvo Cars Business School som fortsatt kommer hålla ett fåtal kursmoment på plats i IHM:s lokaler. Dessa tillfällen rör enbart grupper med färre än åtta personer och där krav ställs på avstånd.

Vidare innebär beslutet att studerande och deltagare inte har möjlighet att vistas i någon av IHM:s lokaler under perioden – vi hänvisar istället till digitala mötesforum via exempelvis Teams.


IHM:s distansutbildningar påverkas inte

IHM:s ordinarie distansutbildningar kommer fortsatt genomföras enligt plan då myndigheternas rekommendationer ej påverkar dessa utbildningar.


Vi följer utvecklingen

Vi håller oss uppdaterade kring myndigheternas fortsatta direktiv och kommer uppdatera informationen när nya direktiv anges.

Läs mer om vår verksamhet på IHM.se och om du har fler frågor eller funderingar rörande våra utbildningar och hur de påverkas under rådande omständigheter, tveka inte att kontakta oss.

IHM:s telefonväxel: 0200-240024

Har du frågor som rör kurser parallellt med jobb, maila adressen under:

programledning@ihm.se

Har du frågor som rör Yrkeshögskolan, maila din utbildningsledare:

förnamn.efternamn@ihm.se


Har du fler frågor om Corona?

Vid allmänna frågor om Corona-viruset så kan man ringa Sveriges nationella informationsnummer 113 13.

Andra officiella källor är:

Folkhälsomyndigheten

Utrikesdepartementet

1177

;