Hero image

Välkommen till IHM Business School

Är du medlem i Vision och söker uppdaterad kompetens? Ta del av samarbetet med IHM Business School och få 15 % rabatt på alla våra öppna utbildningar.

DRÖM15

Använd rabattkoden DRÖM15 i kassan på IHM.se och få 15 % rabatt på alla våra öppna utbildningar.

Vad erbjuder IHM?

IHM:s utbildningar är riktade mot alla som vill till placera sin kompetens framkant och säkra sin professionella framtid.

Våra öppna utbildningar är uppdelade i våra terminslånga Degree-utbildningar, våra kortare upskill/reskill-kurser och våra ledarskapsutbildningar.

Vi erbjuder utbildning både på våra IHM-orter i Stockholm, Malmö och Göteborg och på distans.

https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/reitan/medium-kvalitet2.jpg

Business Management

Business Management är en av våra absolut mest populära utbildningar och ger dig både den affärsmässiga grunden och helhetstänket bakom en lyckad affär. Här lär du dig att balansera de faktorer som säkrar både tillväxt och hållbarhete över tid, och du får en djup förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

Det här är Business Management
https://www.ihm.se/globalassets/företag/bilder/ihm003-900px.jpg

IHM:s Degree-utbildningar

IHM Business Executive Degree är IHM:s examenstitel inom affärsledarskap och affärsutveckling, och består av ett fyra stycken valbara utbildningar under två års tid. Dessa utbildningar kan också studeras separat under en termin. Om du söker förståelse för en specifik del av entrprenörskapet så rekommenderar vi att du tittar närmare på de olika utbildningsalternativen inom Degree-paketet.

IHM:s Degree-utbildningar
https://www.ihm.se/globalassets/bild-o-text-block-main-image-646x522/005_text-o-bild-block-main-image-646x522.jpg

Ledarskapsutbildningar

All affärsutveckling startar och slutar med ledarskapet. IHM har lång erfarenhet av att utbilda ledare i näringslivet och utbildningarnas lyckade resultat har resulterat i att vi nu kan erbjuda ett dussintal olika utbildningar för alla olika typer av professionellt ledarskap - från strategisk till personligt nivå. Vilket ledarskap behöver du utveckla för att stärka din rörelse?

IHM:s ledarskapsutbildningar

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig till mig

Annelie Nordström

Affärsutvecklare, specialiserad på ledarskapsprogram