Hero image

Välkommen till IHM Business School

ICA Sverige har länge varit en viktig samarbetspartner för IHM och vi är stolta över hur vi tillsammans kompetenssäkrat engagerade handlare och entreprenörer över hela landet. Vi är nu mycket glada att få möjlighet att fortsätta vårt samarbete och ger dig som är verksam inom ICA 15 % rabatt på alla våra öppna utbildningar.

ICA2023

Använd rabattkoden ICA2023 i kassan på IHM.se och få 15 % rabatt på alla våra öppna utbildningar.

Vad erbjuder IHM?

IHM:s utbildningar är riktade mot alla som vill till placera sin kompetens framkant och säkra sin professionella framtid.

Våra öppna utbildningar är uppdelade i våra terminslånga Degree-utbildningar, våra kortare upskill/reskill-kurser och våra ledarskapsutbildningar.

Vi erbjuder utbildning både på våra IHM-orter i Stockholm, Malmö och Göteborg och på distans.

https://www.ihm.se/globalassets/.new-blocks/bs/bm/bm-hero-1000x430.jpg

Business management

Business Management ger dig både den affärsmässiga grunden och helhetstänket bakom en lyckad affär. Här lär du dig att balansera de faktorer som säkrar både tillväxt och hållbarhete över tid, och du får en djup förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

IHM:s Degree-utbildningar

IHM Business Executive Degree är IHM:s examenstitel inom affärsledarskap och affärsutveckling, och består av ett fyra stycken valbara utbildningar under två års tid. Dessa utbildningar kan också studeras separat under en termin. Om du söker förståelse för en specifik del av entrprenörskapet så rekommenderar vi att du tittar närmare på de olika utbildningsalternativen inom Degree-paketet.

Ledarskapsutbildningar

All affärsutveckling startar och slutar med ledarskapet. IHM har lång erfarenhet av att utbilda ledare i näringslivet och utbildningarnas lyckade resultat har resulterat i att vi nu kan erbjuda ett dussintal olika utbildningar för alla olika typer av professionellt ledarskap - från strategisk till personligt nivå. Vilket ledarskap behöver du utveckla för att stärka din rörelse?

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss

Annelie Nordström

Affärsutvecklare, specialiserad på ledarskapsprogram

Melodie von Sass

Utbildningsrådgivare