Hoppa till innehåll

Våra mest populära ledarskapsutbildningar

Två av våra mest populära ledarskapsutbildningar är IHM Strategisk Ledning och IHM Verksamhetsutvecklande Ledarskap. Finns fortfarande platser kvar på vårens starter. Läs mer och anmäl dig nu

image

Strategisk Ledning

Att leda genom andra chefer kräver helt andra förmågor än de som behövs för att leda på operativ eller taktisk nivå. IHM Strategisk Ledning har fokus på att ge verktyg för hur du påverkar organisationen och når ut med visioner och mål på ett sätt som skapar engagemang hos mellanchefer och medarbetare.

image

Verksamhetsutvecklande Ledarskap

Utbildningen fokuserar på resultatet av dina handlingar och din samverkan med dina medarbetare. Du får verktyg för hur du som ledare ska agera för att engagera utmana och motivera dina medarbetare i syfte att öka lönsamheten.

image

Personligt Ledarskap

Har du lämnat rollen som specialist och gått från att vara ”kollega” till att bli chef? Eller är du etablerad chef men saknar verktygen för att bli en effektiv och tydlig ledare? Då är IHM Personligt ledarskap helt rätt för dig.

image

VD i ägarledda bolag - så lyckas du

Hur kan man undvika de vanligaste fallgroparna vid generationsskifte, försäljning eller i tillväxtfaser? Detta är utbildningen för dig som är ägare och vill utveckla företaget, är styrelseledamot och vill hjälpa VD eller för dig som vill lyckas som VD i ägarlett företag.

image

Säljledning

Vad skiljer en framgångsrik säljorganisation från en medelmåttig? Varför är försäljning endast en uppgift för säljavdelningen i vissa organisationer? Vilken roll har en säljledande chef? IHM Säljledning ger dig kunskaper och redskap för att förändra och utveckla en säljkultur, prioritera och optimera dina säljresurser samt leda medarbetare mot bättre säljresultat.

PAKETERBJUDANDE - 3 utbildningar som tillsammans ger dig verktyg att bli en framgångsrik ledare

Läs Utvecklande Ledarskap, Mål och Verksamhetsstyrning och Förändringsledning

KONTAKTA OSS DIREKT

Kontaktuppgifter till Charlotta Jelkeby

Roll: Affärsutvecklare region väst

Telefon: 031-335 20 64

Kontaktuppgifter till Sara Rönnqvist

Roll: Affärsutvecklare region öst

Telefon: 08-657 00 11