Seminarium: Den analoga hjärnan i en digital tillvaro

Följ med på en resa av insikter om hjärnan som kan komma att förändra dina tankar, känslor och även handlande på både arbetsplatsen och privat.

Hur anpassar sig vår 40.000-åriga hjärna till en digital arbetsplats? Vad innebär det i praktiken? Vad hjälper oss att tänka fokuserat i en strid ström av information? Hur tar vi vara på de möjligheter som digitaliseringen ger, utan att tappa de analoga värdena?

 

IHM bjuder in till en halvdag med Anna Tebelius Bodin, pedagog, författare och föreläsare, som har gett över 500 föreläsningar runt om i Sverige och utomlands. Hon har en master i kognition från Lunds universitet och en master i Mind Brain Education från Harvard University. 

Anna fokuserar på psykologin bakom hur vi lär och motiveras att tänka. Föreläsningen kommer att även att ge vägledning för hur vi bemöter varandra, presenterar information, väcker engagemang och hanterar stress. 

Med vetenskapen som grund formar hon konkreta strategier för hur vi kan ta oss an de nya utmaningar som digitaliseringen erbjuder. Hennes föreläsningar är lika kända för sitt intresseväckande innehåll som för hennes pedagogiska sätt att beröra deltagarna.

IHM MALMÖ 13 mars>>

IHM STOCKHOLM 15 mars>>

IHM GÖTEBORG 20 mars>>

Specialpris för IHMare, prenumeranter på IHM Update och Marknadscheferna.

16 januari 2018
Om belöning, mentala kickar & motivation
Vad kräver framtiden av dig och ditt ledarskap?

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Till toppen av sidan Till topp