Göran Adlén blev Årets Föreläsare 2014, grattis!

Under perioden 1992-2005 var Göran lärare på IHM Business School och undervisade i marknadsföring och marknadsanalys, och blev då utsedd till bästa lärare.
Efter sina år på IHM tog Göran steget och blev föreläsare och trendspanare på heltid. Han levererade sin första trendrapport i samarbete med IHM 2002. Det har hunnit bli ett dussintal trendrapporter - den senaste släpptes i januari 2015.

Årets Föreläsare 2014
Göran har blivit nominerad till Årets Föreläsare, Årets Talare och Stora Talarpriset, men han har aldrig vunnit någon utmärkelse förrän nu.

Göran är utsedd till Årets Föreläsare 2014 av SAJ Förmedlingsbyrå.
Motiveringen lyder;
Göran är efter drygt 15 år i föreläsarbranschen Sveriges ledande trendspanare och en nytänkare. En modern trendspanare som ger bransch efter bransch en trendspaning, genomlysning och träffsäker analys, på ett professionellt, enkelt och tydligt sätt.

• En mycket värdig vinnare som det alltid är lika spännande och kul att samarbeta med, säger Stefan Jonsson VD på SAJ Förmedlingsbyrå AB.

• Han uppmuntrar sin publik att göra det dom verkligen brinner för, att vara passionerade i allt dom gör, och det smittar! ”Göran är helt mästerlig! Nog sagt.;), sa en åhörare på IHM, och det är många som skriver under på det, säger Monica Birgerson på IHM Business School.

Stort GRATTIS från alla oss på IHM!

5 mars 2015
Till toppen av sidan Till topp