Marknadsföring, photo session & sociala medier

Precis hemkommen ifrån ännu en dag på jobbet, har idag verkligen fått känna på vädrets makter här i underbara Kuala Lumpur. För idag fick vi genom lida en av säsongens sista riktiga monsuner. 

När man kommer ifrån Borås som jag gör så trodde jag att man hade blivit härdad att tåla regn och rusk för som ni garranterat känner till så är vi ju nästan bara kända för en sak, och det är ju just att det ALLTID och då menar jag alltid regnar i Borås. Men icke, gälarna har antagligen växt ihop efter att jag har kommit ner hit för känslan av att drukna låg nära til hands när jag skulle färdas de 100 metrarna hem till lägenheten. 

Tänkte dock idag inte prata om vädret, (även om det alltid funkar som en isbrytare) utan faktiskt inviga er i vad jag faktiskt har gjort under min första en och en halv vecka här nere. 

Mitt önskemål när jag åkte ner var att få se både marknads sidan och försäljningssidan och min önskan blev beviljad. Så under min första tid här så har jag fått jobba på Skydd.coms marknadsavdelning. Detta innefattar en hel massa saker så som att arbeta med hemsidan, komponera DR-utskick och arbeta med företagets mediabank. Detta innebär att jag under större delen av förra veckan faktiskt var ute och fotade produkter för bolaget. Det innefattar allt ifrån skyddshandskar till skyddskalsonger eller i alla fall skyddskor och jag blev faktiskt inkastad som modell! Detta var superkul, men hur resultatet blev det får ni avgöra själva.

Vidare i veckan har jag fått i uppgift att faktiskt se över hur företaget skulle kunna jobba med sociala medier vilket också ska bli väldigt kul! Men jag håller er uppdaterade hur det går!

Tack alla som följer min resa och tack för alla kommentarer som ni har skrivit! Jag ska göra allt jag kan för att svara er allihop! Men nu är det sängen som gäller och klockan sju imorgon ringer klockan för att riva upp mig till ännu en dag av fart och fläkt!

Jag hör av mig //Anton 

13 mars 2012
Till toppen av sidan Till topp