Infomöte

Är du osäker på vilken utbildning som du ska välja? Välkommen på infomöte där vi berättar mer om våra olika utbildningar och ger dig tips på möjliga karriärvägar.

Infomöte heltidsstudier IHM Yrkeshögskola

Vill du lära dig tänka affärsmässigt och få en stabil grund att stå på? Då har du kommit rätt. Välkommen till informationsmöte på IHM Business School!

Vi berättar om IHM, informerar om våra YH-utbildningar, och tipsar om möjliga karriärvägar. Samtliga utbildningar är heltidsstudier som är kostnadsfria och berättigar till studiemedel.

Efter den övergripande presentationen finns tid över att mingla med representanter från IHM Yrkeshögskola, såväl utbildningsledare som studenter – passa på att fråga dem allt du är nyfiken på och vill veta mer om!

Varmt välkommen!

 

Vi valde IHM

Över 5 000 studenter har tagit en YH-examen på IHM. De är idag högpresterande IHM-alumner i snabb karriärutveckling. Över 95% av deltagarna i utbildningarna har jobb, bedriver fortsatta utlandsstudier eller väljer att driva eget företag direkt efter avslutad utbildning.

Företagen söker framtida talanger på IHM

Våra YH-utbildningar engagerar och attraherar företag i hela landet. Varje vecka anmäler företag sitt intresse för att bidra i utvecklingsarbetet, erbjuda LiA-plats och rekrytera.

Till toppen av sidan Till topp