Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:55 f72ebfb0-6121-4a95-af6c-07815bceb41c

Nätverket People Sweden

IHM har ett nära samarbete med nätverksorganisationen People Sweden som 2018 startades av studerande på IHM Yrkeshögskola. People Sweden genomför varje termin nätverkande och sociala events för IHMs studerande - fysiskt och digitalt. Här presenterar People Sweden sig själva:

Logo_plane_ruby.png

People Sweden finns till för att inspirera och motivera men framför allt skapa nätverk mellan nyfikna peoples. Det ger i sin tur möjligheter till att bilda ett kontaktnät, utbyta kunskaper och erfarenheter samt en möjlighet att samverka med företag. Vi vill skapa samhörighet och gemenskap mellan branscher och individer.

People Sweden vill skapa möjligheter för en samhällskultur som syftar på nyfikenhet och gemenskap för individer som har intresse i kompetensutveckling. I stället för att se varandra som konkurrenter och motståndare, se varandra som samarbetspartners och lära av varandra. Väx tillsammans.

Networking

Genom att ta fram events såsom seminarium, webbinarium, AW-träffar, föreläsningar, sammankomster, studiebesök och turneringar skapas det möjligheter att knyta nya kontakter, byta erfarenheter och inspireras av varandra.

Var finns vi?

Vi är en nätverksorganisation som skapar möjligheter för YH-studenter att mötas genom att skapa evenemang och plattformar där de kan utveckla sina kompetenser tillsammans. Idag är vi verksamma i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Häng med oss!

People Swedens hemsida hittar du all information om nätverket, medlemskap och kommande event.

image

Hur allt började

Läs intervjun med Olivia Simonsson, grundare av People Sweden

image

Mer om People Sweden

Allt om nätverket, medlemskap och kommande event.