Hoppa till innehåll
None None 02/22/2023, 09:56 5e6aeac4-126a-41de-8ac9-c7eb3efb7cf4
hero1

E-commerce Manager i Kalmar

FRAMTIDEN SOM E-COMMERCE MANAGER STARTAR I KALMAR

Vill du jobba med marknadsföring, försäljning och innovation inom e-handel och digital handel? YH-utbildningen E-commerce Manager finns i Kalmar på IHM Business School - Sveriges främsta affärsskola.

image

E-commerce Manager

YH-utbildningen E-commerce Manager vässar din kompetens inom e-handel och digital handel. I rollen har du specialiserade kunskaper inom bland annat marknadsföring, försäljning, analys, konvertering och projektledning.

Kostnad: Avgiftsfri och CSN-berättigad

Omfattning: 80 veckor (två år, varav 24 veckor LIA)

Examen: 400 Yrkeshögkolepoäng, SEQF nivå 5

 

image

IHM Business School i Kalmar

På IHM lär du dig tänka affärsmässigt och får en stabil grund och en affärsmässig självsäkerhet. Våra föreläsare och övningscase kommer direkt från näringslivet och du får möjlighet att knyta kontakter som kan bli avgörande för din framtid.

IHM är en etablerad affärsskola som sedan starten 1968 har utbildat över 60.000 personer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar.

I Kalmar hittar du oss på:
Södra Långgatan 31

4 anledningar att studera på IHM i Kalmar

🏠 Bostadsgaranti

Alla som flyttar till Kalmar för att studera på IHM har garanterat någonstans att bo. Studerande på IHM Business School har förmånen att omfattas av Kalmarhems bostadsgaranti.

🛒 E-handelscentrum

Kalmar har etablerat sig som en av Sveriges viktigaste plattformar för E-commerce och Digital Business. IHM samarbetar bland annat med Outnorth, Nordic Nest, Royal Design, Hatstore och Bygghemma.

💼 Titeln E-commerce Manager

Tack vare nära kontakt med E-handlarna i Kalmar är det flera av IHMs studerande som går direkt ut från utbildningen och får titel E-commerce Manager.

☀️ Takterassen

IHM i Kalmar ligger mitt i stan och är den enda av IHMs skolor som har takterass. Och visste du att Kalmar är en av Sveriges solsäkraste städer?

Vad säger andra?

Kontaktuppgifter till Pelle Gustafsson

Roll: Chief Marketing Officer, Outnorth

– Kalmarregionen är stark inom e-handel. Det finns ett antal stora e-handelsföretag här och många mindre som ligger i startgroparna. Att få hit en så specialiserad och kvalificerad utbildning som denna kommer att hjälpa många av dessa företag framåt. Innehållet är verkligen relevant och med två praktikperioder under utbildningen finns goda möjligheter att hitta ett spännande jobb här i regionen.

Kontaktuppgifter till Gabriella Leek

Roll: Studerar E-commerce Manager

– Jag befann mig mitt i livet när jag valde att hoppa på utbildningen och har inte ångrat mig en sekund. Detta är verkligen en framtidsbransch och vi har fått med oss många teoretiska kunskaper från alla de kurser vi läst men också viktig erfarenhet från e-handelsföretagen där vi genomfört Lärande i arbete under totalt 24 veckor. Jag har fått jobb som E-commerce Manager på Viking Toys direkt efter utbildningen och jag ser verkligen fram emot att påbörja min anställning.

Kontaktuppgifter till Elias Madehall

Roll: Studerar E-commerce Manager

– I slutet av maj tar jag examen och har fått jobb som Google Ads Manager på InnoSearch. På jobbet hjälper jag våra kunder att öka sin lönsamhet genom att marknadsföra dem via Google Ads, i och med min utbildning kan jag också ge många tips och trix på hur man kan optimera sin e-handel. Under studietiden har vi jobbat nära yrkeslivet och fått ta del av verkliga case som har varit mycket intressanta och lärorika.

Kontaktuppgifter till Louise Östlund

Roll: VD, Kalmar Science Park

– [E-handelsföretagen i Kalmar] har byggt upp en kultur av att hjälpa varandra och ta del av varandras framgång och misstag - en E-commerce-anda med genuina drivkrafter och mycket kunskap. Idag är vi Sveriges femte största E-handels-kommun om man räknar på antalet anställda inom E-handelsbranschen.

Kontaktuppgifter till Marie Rydbrink

Roll: Studerar E-commerce Manager

– Jag har fått en bred grund att stå på under utbildningen. Det finns många olika ingångar efter en sån här utbildning skulle jag säga. Jag har fått jobb som Marketing & E-commerce Manager på Libitum där jag kommer ansvara framför allt för webbplatsinnehåll, marknadsföring och att driva försäljningen online.

Kontaktuppgifter till Henrik Zobal

Roll: Business Manager, VivaMedia

– Behovet av E-handelskompetens är väldigt stort skulle jag säga. Det man ska komma ihåg är att kompetens är en färskvara, särskilt i den digitala världen där nya lösningar inom både system och annonsering utvecklas i rask takt. Så även etablerade bolag behöver fylla på med nya kompetens för att hänga med.

image

Intresseanmälan för kommande starter

Ta steget in på IHM i Kalmar och påbörja din karriär som E-commerce Manager.