Hoppa till innehåll

Om IHM Yrkeshögskola

YH-utbildningar som ger resultat

Efterfrågan på IHMs Yrkeshögskoleutbildningar ökar snabbt då Sveriges företag vet vilken utbildningskvalité som våra studenter blir utrustade med.

6 000 studenter har tagit en YH-examen på IHM i Stockholm, Göteborg och Malmö. De är idag högpresterande IHM-alumner i snabb karriärutveckling och stolta IHM-ambassadörer. Som student på våra YH-utbildningar blir man en del av ett stort nätverk och knyter kontakter med framtida arbetsgivare och kollegor.

Från och med hösten 2020 finns IHM också i Kalmar. Med YH-utbildningen E-Commerce Manager ska en av Sveriges mest expansiva orter inom E-handel kompetensförsörjas. Läs mer om IHM Kalmar här


Praktik som leder till arbete

På IHM får du massor med träning för arbetslivet. Du ökar din förmåga till initiativ, problemlösning, självständighet och samarbetsförmåga. Du jobbar med skarpa praktikfall och examensarbeten på uppdrag av företag och tillämpar dina kunskaper ute på företag under praktik/trainee-perioderna. Det gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden. Över 95% av deltagarna i utbildningarna har jobb, bedriver fortsatta utlandsstudier eller väljer att driva eget företag direkt efter avslutad utbildning.

Möt ett av våra partnerföretag

Läs mer om hur vi samarbetar med företagen för att skapa de allra bästa förutsättningarna för vår YH-studenter. Läs mer här

Några av våra partnerföretag