Hoppa till innehåll
None None 03/29/2023, 08:26 3b68fdb0-f523-4db1-ae7b-7cc7073f9a74
hero1

IHM rekryteringsevent

Vi bjuder in dig och ditt företag till ett rekryteringsevent där ni får chansen att träffa våra studerande på IHM Yrkeshögskola (som snart ska ta examen). Missa inte denna unika möjlighet att träffa dessa blivande stjärnor ansikte mot ansikte.

Fånga din nästa stjärna

Vid detta event får du möjlighet att presentera dig själv och ditt företag, lära dig mer om våra studerandes kunskaper och erfarenheter och inleda meningsfulla samtal för att se om de skulle passa in i ditt team. Ett YH-program på IHM är en 2-årig karriärstartande utbildning där de studerande bland annat har jobbat med skarpa uppdrag och examensarbeten på beställning av företag. Lärt sig genom lärande i arbetet (praktik i minst 20 veckor). Och inte minst, matats med otroliga mängder kunskap från dina branschkollegor (a.k.a deras lärare). Missa inte chansen att träffa dessa stjärnor innan de ger sig ut på arbetsmarknaden på riktigt.

Anmäl ditt företag nedan

image

Malmö

Eventet går inte att anmäla sig till ännu. Följ oss på LinkedIn och håll dig uppdaterad inför kommande event 2024. 

image

Stockholm

Eventet går inte att anmäla sig till ännu. Följ oss på LinkedIn och håll dig uppdaterad inför kommande event 2024. 

image

Göteborg

Eventet går inte att anmäla sig till ännu. Följ oss på LinkedIn och håll dig uppdaterad inför kommande event 2024. 

4 anledningar att delta

👋 Erfarenhet av verkliga case

Våra studerande har bland annat jobbat med skarpa uppdrag och examensarbeten på beställning av företag. De har lärt sig genom lärande i arbetet (praktik i minst 20 veckor). Och inte minst, matats med otroliga mängder kunskap från dina branschkollegor (a.k.a deras lärare).

💡 En chans att visa upp er

Du får möjlighet att presentera dig själv och ditt företag. Även om ni inte anställer någon från dagen, får ni en chans att visa upp er för era framtida branschkollegor. 

👋 Rätt person på rätt plats

Ja, det kan vara svårt att hitta rätt person till rätt plats men här får du träffa drivna studerande som är sugna på nya utmaningar.

💡 En kontakt med IHM

Varje år examinerar vi nya drivna personer som är redo att ta sig an arbetslivet. Men alla studerande ska även ut på LIA (praktik). Genom att delta på våra event får du en inblick i vårt samarbete med näringslivet och kanske får mersmak för att engagera dig på andra sätt också.