IHM Rekryteringsevent

Vi bjuder in dig och ditt företag till ett rekryteringsevent där ni får chansen att träffa våra studerande på IHM Yrkeshögskola (som snart ska ta examen). Missa inte denna unika möjlighet att träffa dessa blivande stjärnor ansikte mot ansikte.

Fånga din nästa stjärna

Vid detta event får du möjlighet att presentera dig själv och ditt företag, lära dig mer om våra studerandes kunskaper och erfarenheter och inleda meningsfulla samtal för att se om de skulle passa in i ditt team. 

Ett YH-program på IHM är en 2-årig karriärstartande utbildning där de studerande bland annat har jobbat med skarpa uppdrag och examensarbeten på beställning av företag. Lärt sig genom lärande i arbetet (praktik i minst 20 veckor). Och inte minst, matats med otroliga mängder kunskap  från dina branschkollegor (a.k.a deras lärare).  


Missa inte chansen att träffa dessa stjärnor innan de ger sig ut på arbetsmarknaden på riktigt.  

Aktuella event 2024

https://www.ihm.se/globalassets/i-fokus/blogg/2021-vt/210628-yh-expanderar-regionalt/malmo.jpg

Malmö 19 mars 2024

Rekryteringsdag på IHM Yrkeshögskola i Malmö 2024 - Din nästa stjärna väntar!

Läs mer och anmäl dig
https://www.ihm.se/globalassets/i-fokus/blogg/2020-ht/201106-jannicke-alling/ihm-goteborg-entre-960x480.jpg

Göteborg 20 mars 2024

AI-föreläsning och mingel med våra blivande Account Managers som söker sin nästa arbetsgivare eller praktikplats - här får du chans att utbyta kontakter och rekrytera dem före alla andra.

Läs mer och anmäl dig
https://www.ihm.se/globalassets/i-fokus/blogg/2021-vt/210127-lisa-stalstierna/ihm-stockholm.png

Stockholm 11 april 2024

Träffa nästa generationens talanger på IHM Stockholm! Välkommen på Näringslivsdag  i april. 

Läs mer och anmäl dig

4 anledningar att delta

👋 Nyexad kompetens med praktisk erfarenhet

Våra studenter har framgångsrikt jobbat med skarpa case och examensarbeten på uppdrag av företag. Genom en praktikperiod (LIA) på minst 20 veckor har de fördjupat sina kunskaper med praktiskt arbete. Inte minst har de berikats med bred kunskap från deras lärare som alla är erfarna personer i näringslivet.


💡 En chans att visa upp er

Ni får möjlighet att presentera er själva och ert företag. Även om ni inte anställer någon från dagen får ni chans att synas på plats - vem vet när era vägar möts igen i framtiden! 


👋 Rätt person på rätt plats

Det kan vara svårt att hitta rätt person till rätt plats men en sak är säker: här får ni träffa drivna studenter som är taggade på nya utmaningar.


💡 Kontakt med IHM

Genom att delta på våra event får du en inblick i vårt samarbete med näringslivet och kanske får mersmak för att engagera dig på andra sätt. Vi är alltid på jakt efter lärare, gästföreläsare, LIA-handledare och personer till utbildningarnas ledningsgrupper.