Hoppa till innehåll
hero1

Vision Chef i samarbete med IHM

Vision erbjuder sina chefsmedlemmar ett antal utbildningar till rabatterat pris genom ett samarbete med IHM Business School. All kontakt samt anmälan till utbildningarna sköts av IHM.

Utbildningsutbud 2022


LEDA PÅ DISTANS – Digital utbildning
17-18 mars 2022 – GENOMFÖRD


LEDA I FÖRÄNDRING – Stockholm & Göteborg
4-5 maj 2022 - Stockholm - GENOMFÖRD
19-20 maj 2022 - Göteborg - GENOMFÖRD


ATT LEDA SIG SJÄLV OCH ANDRA - Stockholm
22-23 september 2022 - GENOMFÖRD


SITUATIONSANPASSAT LEDARSKAP

Istället för att enbart rikta in sig på framtida resultat så zoomar situationsanpassat ledarskap in på individen här och nu - det är situationen som avgör ledarskapet. En situationsanpassad ledare har förmågan att kunna vara både konsekvent och flexibel. Det kan uppfattas som motsägelsefullt, men faktum är att situationsanpassat ledarskap ger dig verktygen att både vara konsekvent i bemötandet av de du ska leda, men samtidigt flexibel genom att ditt ledarskap förändras utifrån aktuell situation.

STOCKHOLM 17-18 NOVEMBER 2022

Genomförs på IHM Business School, Warfvinges väg 39 - Stockholm

Dag 1: kl. 10.00-18.00
Dag 2: kl. 08.30-16.00


PRIS

Pris för medlemmar: 2 500 kronor inkl. moms
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 2 500 kronor exkl. moms
Ordinarie pris: 19 750 inkl. moms

Eventuella resor samt övernattning bokar och bekostar du själv.
Är du i behov av övernattning i anslutning till din utbildning så kan du nyttja något av våra hotellsamarbeten. Du erbjuds därmed en rabatt men betalar själv totalkostnaden.
Klicka HÄR för att komma till information om hotellsamarbeten samt hur du bokar.

ANMÄLAN

Anmäl dig nedan genom att välja aktuellt utbildningstillfälle i formuläret nedan. Du anger den bokningskod du har fått på Visions utbildningssida.

Om utbildningstillfället du efterfrågar är fullbokat kan du alltid göra en intresseanmälan i formuläret nedan. I fältet ”Meddelande till IHM” anger du vilken utbildning du är intresserad av så placeras du på en väntelista och kommer att informeras om en plats blir tillgänglig.

PERSONUPPGIFTER

IHM är personuppgiftsansvarig.

I samband med att du skickar in din anmälan till utbildningen ger du ditt samtycke till att IHM behandlar dina personuppgifter enligt IHMs rutiner för personuppgiftshantering. Mer information om hanteringen hittar du längst ner i anmälningsformuläret.

IHM informerar Vision om vilka som har gått utbildningen i samband med fakturering av den del av utbildningsavgiften som Vision står för.

MER INFORMATION

Vill du veta mer om utbildningarna, kontakta Petter Lövbom:
petter.lovbom@ihm.se
072-660 42 98

För att komma tillbaka till Visions utbildningssida, klicka här.