Hoppa till innehåll
None None 04/18/2023, 12:19 9a8f7f53-943e-4e93-a38b-bcac9517e750
hero1

Vision Chef i samarbete med IHM

Vision erbjuder sina chefsmedlemmar ett antal utbildningar till rabatterat pris genom ett samarbete med IHM Business School. All kontakt samt anmälan till utbildningarna sköts av IHM.

Utbildningsutbud 2023

Samtliga utbildningstillfällen genomförs på plats i IHMs lokaler. Notera att Konflikthantering i ledarskapet erbjuds i både Stockholm och Göteborg. Övriga utbildningar genomförs endast i Stockholm. Samtliga tillfällen har utbildningstider:
Dag 1: kl. 10.00-18.00
Dag 2: kl. 08.30-16.00


Hållbarhet & ledarskap i förändring
Ditt ledarskap spelar en avgörande roll för omställningen av samhället i hållbar riktning - utmaningarna är stora och komplexa. De flesta verksamheter och organisationer kommer att påverkas alltmer av olika hållbarhetsfaktorer, men förväntas samtidigt bidra till en positiv utveckling. Kursen fokuserar på hur du som ledare kan bidra och inspirera till en organisation som både agerar hållbart och vill utveckla för en hållbar framtid.

27-28 september 2023 - IHM Business School, Warfvinges väg 39 - Stockholm


Feedback & coachande förhållningssätt
För att leda och utveckla medarbetare måste du kunna kommunicera och motivera dina medansvariga både i vardagen och genom förändring. Du behöver känna trygghet och behärska utmanande situationer. Här får du möjlighet att utveckla din kommunikativa förmåga, lyssna aktivt, samt ge och ta emot feedback.

16-17 november 2023 - IHM Business School, Warfvinges väg 39 - Stockholm


PRIS

Pris för medlemmar: 2 500 kronor inkl. moms
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 2 500 kronor exkl. moms
Ordinarie pris: 19 750 inkl. moms

Eventuella resor samt övernattning bokar och bekostar du själv.
Är du i behov av övernattning i anslutning till din utbildning så kan du nyttja något av våra hotellsamarbeten. Du erbjuds därmed en rabatt men betalar själv totalkostnaden.
Klicka HÄR för att komma till information om hotellsamarbeten samt hur du bokar.

ANMÄLAN

Anmäl dig nedan genom att välja aktuellt utbildningstillfälle i formuläret nedan. Du anger den bokningskod du har fått på Visions utbildningssida.

Om utbildningstillfället du efterfrågar är fullbokat kan du alltid göra en intresseanmälan i formuläret nedan. I fältet ”Meddelande till IHM” anger du vilken utbildning du är intresserad av så placeras du på en väntelista och kommer att informeras om en plats blir tillgänglig.

PERSONUPPGIFTER

IHM är personuppgiftsansvarig.

I samband med att du skickar in din anmälan till utbildningen ger du ditt samtycke till att IHM behandlar dina personuppgifter enligt IHMs rutiner för personuppgiftshantering. Mer information om hanteringen hittar du längst ner i anmälningsformuläret.

IHM informerar Vision om vilka som har gått utbildningen i samband med fakturering av den del av utbildningsavgiften som Vision står för.

MER INFORMATION

Vill du veta mer om utbildningarna, kontakta Denice Honkanen:
denice.honkanen@ihm.se
070-421 21 59

För att komma tillbaka till Visions utbildningssida, klicka här.