Vad är nuläget?

"2000-talets analfabeter kommer inte att vara de som inte kan läsa eller skriva, utan de som inte kan lära nytt, lära av och lära om".

Vad har ni för framtidsvisoner och affärsmässiga utmaningar? Hur väl understödjs detta av dagens ledarskap, organisation och kompetenser? Har ni svårt att hitta en samarbetspartner som matchar verksamhetens behov? Som både förstår att kompetensutveckling ska vara direkt kopplad till verksamheten, till affärer och till människorna - de enskilda individer som ska växa och förbättra. En partner som vet vad som skapar värden, effekt och resultat på sista raden.

IHMs seniora kvalificerade affärs- och managementkonsulter vill gärna träffa dig för ett förutsättningslöst samtal kring era utvecklingsbehov. Kanske kan vi hjälpa dig att se saker och ting ur ett nytt perspektiv. I IHMs erbjudande ingår ett unikt nätverk med 100-tals duktiga specialister i hela Sverige. Alla verksamma i näringslivet och alla duktiga på att handleda olika människor i olika situationer. Och alltid med fokus på kundens affär.  

 

Lämna din uppgifter nedan så kontaktar vi dig för vidare diskussioner!

Till toppen av sidan Till topp