Hoppa till innehåll

Verksamhetsutvecklande ledarskap

Det här programmet fokuserar på resultatet av dina handlingar och din samverkan med dina medarbetare, och hur du som ledare ska agera på ett sätt som engagerar, utmanar och motiverar dina medarbetare i syfte att öka lönsamheten.

Sagt om

Kontaktuppgifter till DAN LINDGREN

Roll: Head of Content, Wavemaker Sweden

Utbildningen handlar om utvecklande ledarskap, och jag måste säga att den inte bara gav mig bra verktyg och metoder inom området utan framförallt fick den mig att lära känna mig själv bättre och fick mig att ändra mitt förhållningssätt både privat och på arbetet. Det är inte alltid lätt att leda organisationer in i större förändringar. men efter att ha gått den här utbildningen så känner jag mig mer förberedd än någonsin!

Kontaktuppgifter till TINA GUSTAVSSON

Roll: Unionen Chef

Jag har blivit medveten om mig själv och kan möta mina arbetskamrater och familj på ett helt annat sätt. Jag känner mig stabil och genuint trygg i min roll, och eftersom jag möter många chefer i mitt jobb är det viktigt för mig att utstråla den tryggheten. Jag har verkligen tagit till mig förhållningssättet att vara en utvecklande ledare. Jag är en ledargestalt och det kommer naturligt. Privat har min kommunikation med familjen blivit otroligt mycket bättre. Jag har en bonustonårsdotter hemma, och jag har blivit mycket bättre på att möta henne.

Kontaktuppgifter till FREDRIK SCHÄDER

Roll: Executive Vice President Operations, SSC

Jag var nöjd när jag gick Verksamhetsutvecklande ledarskap men med distans är känslan att utbildningen verkligen förändrat mig och mitt sätt att vara mer än vad jag trodde var möjligt. Ju mer jag gav av mig själv desto mer fick jag tillbaks av andra. Fantastiska handledare skapade en trygghet inom gruppen, tillsammans växte vi och lärde oss saker om oss själva som vi tidigare inte uppmärksammat och fått förståelse för. Att komma till insikt och förstå hur jag påverkar andra och hur andra påverkar mig. Jag vill vara den bästa versionen av mig själv och någon som andra väljer att följa, en riktig ledare och IHM har gjort det möjligt för mig att fortsätta utvecklas för att nå mitt mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.

;