Hoppa till innehåll

IHM Business Network

Ett nätverk för dig som är alumn på IHM. Du investerar begränsat med värdefull tid och kan effektivt dra nytta av andras kunskap och erfarenheter av hur de har implementerat det de har lärt sig på IHM. Du får mer handlingskraft och blir mer effektiv i ditt jobb.

IHM Business Network

IHM Business Network är ett exklusivt och professionellt nätverk för dig som ledare eller specialist oavsett om du är anställd eller entreprenör, erfaren eller ny i din roll. Våra medlemmar har gått en eller flera kurser på IHM. Utifrån roll, erfarenhet och intresse delas du som deltagare in i den mest relevanta grupperingen.

Nätverksträffarna är ett bra sätt att utbyta erfarenheter, dela tankar och idéer samt utvecklas tillsammans med andra. Det är krävande och utmanande att utveckla affärer idag och vi är övertygade om att vi blir starkare tillsammans.

Hur fungerar det?

Grupperna bygger på att alla deltagare är aktiva och bidrar i diskussionen. På träffarna diskuteras ett på förhand bestämt ämne och ibland bjuder vi in en gäst som presenterar ett case eller delar med sig av sina erfarenheter. Träffarna är strukturerade så att du får diskutera och lära av andra och får stöd för det du vill införa i din position.

Vilka leder IHM Business Network?

Johan Ohlsson

Att få det gjort är något som präglat Johans ledarskap både som VD och entreprenör. Grunden är att människan och den enskildes utveckling står i centrum där motivation och fokus gör skillnaden. Som expansions- och resultatinriktad VD / COO / CFO och 20+ års erfarenhet att utveckla organisationer både i Sverige och globalt har Johan byggt upp erfarenheter inom både sälj, projektentreprenad, produktion och utvecklingsbolag. Agilt management är ett arbetssätt som växt fram för att kunna hantera en allt snabbare förändringar. På fritiden är träning både med och utan familjen en stor passion.

Petter Salomonsson

Petter har utvecklat och byggt flertalet företag och organisationer både som intraprenör och entreprenör med engagemang, ständigt lärande och glädje som ledord. Med +20 års ledarskapserfarenhet som spänner från styrelseordförande, VD, olika chefsroller till projektledare leder och driver Petter med människan och teamet i fokus. Några av Petters kunskapsområden är agilt ledarskap och arbetssätt, skapande av värderingsdriven organisation, internationella organisationer, intraprenörskap och entreprenörskap, kvalitetssystem för mer fokus på affären samt framgångsrikt försäljning. Exempel på företag är detaljhandel, produktutveckling av mjukvara och konsultbolag. På fritiden är Petter på havet eller i naturen och gärna skidåkning på vintern.

Robert Erlandsson

Robert inspirerar till utveckling och lärande genom att engagera och motivera människor som befinner sig på en förändringsresa, som vill utvecklas eller som bara är ute efter att hitta sitt bästa jag vid varje givet tillfälle. Robert är en erfaren ledare och entreprenör som älskar människor och affärer och som har drivit upp flera företag inom IT-branschen. Han är civilekonom i grunden och men har under sitt yrkesliv navigerat i olika tekniska organisationer där han får utmana sig själv. På fritiden blir det mer konkret navigering på havet eller så hittar ni honom i skogen, i längdspåret eller på någon sportanläggning runt om i Sverige.

Anpassa ditt köp

Se priser som:
Summa:
15.000 kr
Moms:
(exkl. moms)

Utbildningens pris kan komma att förändras i nästa steg beroende på eventuella rabatter eller tillkommande anmälningsavgifter.

image

Handledare Johan Ohlsson

image

Handledare Petter Salomonsson

image

Handledare Robert Erlandsson