Hoppa till innehåll

YH-utbildning E-commerce Manager

Vill du jobba med marknadsföring, försäljning, projektledning, analys och konvertering samt innovation inom e-handel och digital handel? Utbildningen E-commerce Manager ger dig efterfrågad kompetens inom marknads-, försäljnings- och affärsutveckling inom e-handel.

Sagt om

Kontaktuppgifter till Kristofer Hillhammar

Roll: COO/CPO Jetshop

Jetshop engagerar sig i e-commerce management utbildningen hos IHM i Göteborg, Stockholm & Malmö. Vi verkar i en bransch där både vi och våra kunder har svårt att hitta rätt kompetens. Därför är det viktigt för oss att engagera oss och visa att behovet är stort. Vi vill också kunna bidra med vår kompetens i form av gästföreläsningar, LIA-platser, etc.

Kontaktuppgifter till Pelle Gustafsson

Roll: Chief Marketing Officer, Outnorth

"Kalmarregionen är stark inom e-handel. Det finns ett antal stora e-handelsföretag här och många mindre som ligger i startgroparna. Att få hit en så specialiserad och kvalificerad utbildning som denna kommer att hjälpa många av dessa företag framåt. Innehållet är verkligen relevant och med två praktikperioder under utbildningen finns goda möjligheter att hitta ett spännande jobb här i regionen."

Kontaktuppgifter till Linda Aspling

Roll: Verksamhetskonsult, KR System

E-handel och digital försäljning ökar ständigt och med det skapas ett stort behov av kompetens inom digitalisering. Utbildningen E-commerce Manager på IHM Business School ger en bra grund för de kunskaper och erfarenheter som är efterfrågade på marknaden. Kombinationen av teori, praktik och samråd med näringslivet som denna utbildning innehåller är oslagbar för att möta branschens efterfrågan. Jag har valt att medverka i ledningsgruppen för att säkerställa att utbildningen uppfyller de krav som näringslivet samt att utbildningen uppdateras i den takt som förändringar sker.

Kontaktuppgifter till Fredrik Erséus

Roll: Fd. Studerande, E-Commerce Manager. Konsult Erséus Digital

Ett snabbt växande och skiftande digitalt landskap ställer allt högre krav på rätt kompetenser med kunskap att analytiskt utvärdera såväl som leda digital förändring. Utbildningen E-commerce Manager på IHM Business School ger relevanta verktyg och aktuell kunskap att tillämpa direkt i arbetslivet och lägger en stark grund för vidare kompetensutveckling i arbete efter avslutade studier.

Kontaktuppgifter till Magnus Äng

Roll: Lärare, E-Commerce Manager

Digital försäljning är inget nytt fenomen längre och fortsätter att växa starkt över hela världen. Trots den snabba tillväxten så saknas det tillräckligt med kunskap och arbetskraft så att svenska företag kan vara drivande i transformationen. IHMs utbildning E-Commerce Manager passar perfekt in i denna möjlighet.

Kontaktuppgifter till Adam Vilhelmsson

Roll: Online Expansion at H&M New Business

För att sammanfatta så skulle jag vilja säga att en bra grund i det affärsmässiga tillsammans med detaljkunskaper inom e-handel är någonting som jag känner har gett mig värde från utbildningen samt att praktikperioderna innebär en fot in hos företag för att visa vad man går för.

Kontaktuppgifter till Charlotta "Totta" Edberg

Roll: Studerande E-commerce Manager

För mig handlar det inte om att jag måste kunna all teknik bakom, jag vill ha förståelse för allt som händer i den digitala försäljningsprocessen för att kunna leda och styra rätt, och att kunna använda rätt människor till rätt saker.

Kontaktuppgifter till CHRISTER PETTERSSON

Roll: E-commerce Manager, Arvato

Att vara E-Commerce Manager är ett väldigt mångfacetterat jobb som kräver kunskaper inom ganska många områden; Webbanalys, Försäljning, Marknadsföring, Teknik och Content. Om man dessutom lägger till ett brinnande intresse för omvärldanalys och människor så börjar vi närma oss någon form av idealperson.

Kontaktuppgifter till JOANNA DALÉN

Roll: Studerande E-commerce Manager

Att få vara en del av en historisk utveckling är något som är spännande och lockande, det faktum att konsumenten har anammat den nya digitala kulturen snabbare än vad företagen gjort gör att jag ser stora möjligheter att redan som nyutbildad snabbt ta plats på arbetsmarknaden. Det är ny teknologi, nya affärsmodeller och ett nytt sätt att tänka inom business vilket i sig ger oss som utbildas nu stora möjligheter att fortsatt utvecklas också efter utbildningen inom vårt kommande yrke

Ansökan

Ansökan är öppen! Ansök senast 3 maj.

När du ansöker kommer du att omdirigeras till yh-antagning.se.

Ansök här
Ansök här Ansök här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.

;