Hoppa till innehåll

YH-utbildning E-commerce Manager

Vill du jobba med marknadsföring, försäljning, projektledning, analys och konvertering samt innovation inom e-handel och digital handel? Utbildningen E-commerce Manager ger dig efterfrågad kompetens inom marknads-, försäljnings- och affärsutveckling inom e-handel.

Partnerföretag

YH-utbildningar ska leda till jobb. På IHM får du massor med träning för arbetslivet. Du jobbar med skarpa praktikfall och examensarbeten på uppdrag av företag och får tillämpa dina kunskaper ute i verkligheten under LiA-perioderna. Det här gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden.

Vi utvecklar och genomför våra YH-utbildningar i samverkan med över 2000 företag. Nedan se du några av de som är aktiva i ledningsgruppen för just den här utbildningen.

Läs mer om hur vi samarbetar med näringslivet

 Dentsu.jpg jetshop.logo.black.png Orkla_Foods_Sverige_RGB.png ecomero.jpgGolfstore_S_rgb.png   e-handel.se.png Outnorth.PNG gents_till_interna_dokument.jpgNordicNest_Logo_Black_RGB.png Horseonline.PNGYT_ICON_NEG_LI.jpg  viva-media.png  bhlogo18.jpg  KR_SYSTEM_logo_rbg_stor.png  top-visible_logo.png       

Ansökan

Ansökan är öppen! Ansök senast 3 maj.

När du ansöker kommer du att omdirigeras till yh-antagning.se.

Ansök här
Ansök här Ansök här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.

;