Hoppa till innehåll

YH-utbildning Account Manager B2B

Vill du vässa din förmåga att skapa affärsrelationer i en digital värld? Detta är en kvalificerad utbildning som ger dig kompetens inom digital försäljning, marknadsföring och ekonomi samt förmågan att bygga långsiktiga affärsrelationer som skapar kundvärde.

Behörighet och ansökan

Grundläggande behörighet

Slutbetyg från ett fullständigt nationellt eller specialutformat program i gymnasieskolan med lägst betyget Godkänt i minst 2 250 gymnasiepoäng eller motsvarande.

Komplett ansökan

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

  • Gymnasiebetyg

VIKTIGA DATUM

  • 8/9: Ansökan till vårens starter 2021 öppnar
  • 26/10: Ansökan till vårens starter 2021 stänger
  • Fler viktiga datum hittar du på länken nedan

Läs mer om ansökan och antagning här.


Reell kompetens

Om du saknar formella meriter för grundläggande behörighet, till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan IHM Business School istället göra en bedömning av din reella kompetens. Detta gäller även om du saknar formella meriter för en särskild behörighet, t.ex. godkänt betyg i en gymnasiekurs.

För att ansöka om reell kompetens laddar du ner kompetenskartläggningsformuläret här och följer instruktionerna. Det ifyllda formuläret och de intyg som styrker din reella kompetens laddar du sedan upp i din ansökan på yh-antagning.se. Läs mer om reell kompetens


Urvalstest

Med anledning av COVID-19 (Coronaviruset) har IHM Business School tagit beslutet att inte genomföra urvalstest för denna ansökningsomgång. Vi kommer istället att genomföra urvalsprocessen baserat på snittbetyg. Mer information kan du hitta när du loggar in på din ansökan på yh-antagning.se


SeQF

Utbildningen är godkänd för SeQF nivå 5 vilket innebär att en examen är översättningsbar för europeiska lärosäten och europeisk arbetsmarknad enligt europeiska unionens utbildnings ramverk EQF: Läs mer om SeQF här.


Ansökan

Ansökan är öppen! Ansök senast 26 oktober.

Malmö: Ansökan till vårstarten 2021 är öppen.
Göteborg/Stockholm: Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad om eventuellt kommande starter.

När du ansöker kommer du att omdirigeras till yh-antagning.se.

Ansök här
Ansök här Ansök här

HAR DU FRÅGOR?

Fyll i kontaktformuläret eller maila oss på yh@ihm.se

image

IHM som karriärväxlare

YH-utbildningen på IHM inom B2B-försäljning gav Linda en rivstart i karriären och har tagit henne hela vägen till rollen som filialchef på Stena Stål. Varför välja en karriär inom B2B-försäljning? Hör henne berätta här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med erbjudanden, lästips, seminarier, webinars och mycket mer.

;