Kompetensutveckling under hela ditt yrkesliv

Marknadsföring/ försäljning

Verksamhetsledning & styrning

Affärsutveckling & innovation

Marknadsekonom DIHM Examen

På IHM samlas människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar. Här skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar för att öka kundvärdet. I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. Här finns kompetensutveckling under hela din karriär; från korta kurser när du behöver uppdatering, till lite längre program för spetskompetens. Här finns också vår erkända examen, Marknadsekonom DIHM, som fungerat som språngbräda i karriären för tiotusentals personer. Vad behöver du?

Vad är rätt för dig? Boka personlig rådgivning.

Vi vägleder dig gärna via Skype eller i möte hos oss. Tillsammans tittar vi på dina personliga förutsättningar och mål för att se hur IHM kan hjälpa dig vidare.

Vad skapar framgång och lönsamhet? IHM Business Management ger dig svaren.

Många börjar sin utvecklingsresa på IHM med Business Management. Den ger dig helhetssyn på vad som gör ett företag framgångsrikt, du lär dig affärsspråket, om affärsmodeller och om den kniviga balansen mellan marknadsföring/sälj, affärsutveckling, styrning och lönsamhet.

Vem går Business Management?

- Alla har ett jäkla driv, och det är en skön mix av människor i olika åldrar, roller och befattningar med olika bakgrund, erfarenheter och utmaningar, säger Jenny Widén, rådgivare på IHM. Hon stämmer av med alla som börjar och har många erfarenheter och tips att dela med sig.

Vad behöver du? Testa dina affärskunskaper!

Vill du bredda eller fördjupa dina kunskaper? Vilka områden behärskar du och vilka kompetenser behöver du utveckla för att ta nästa steg? Besvara några korta frågor.

Vi valde IHM

Här möter du några av nästan 50.000 IHMare. Vissa behöver en erkänd examen i sitt CV för att kunna ta nästa steg i karriären, andra har utmaningar i sitt jobb som de vill lösa på bästa sätt. Läs om deras tankar och utmaningar, varför de valt att utvecklas parallellt med jobbet och hur det känns.

Jessica Vikarby, Brand Engagement Manager, ICA

"Att det blev IHM beror dels på rekommendationer, att jag gillade sättet hur IHM bygger sina utbildningar och att jag fick med mig verktyg och modeller som jag kunde använda direkt i mitt yrkesliv.."

Åsa Sånemyr, VD Hope

"Utöver massor av nya och bekräftade kunskaper så måste jag också nämna alla fantastiska människor jag träffade, både lärare och elever, det nätverket har hjälpt mig både en och två gånger efter IHM."

Camilla Palmertz, CEVT, China Euro Vehicle Technology

"Jag har fräschat upp en hel del verktyg och fått en repetition av ekonomin och en helhetssyn på hur företag drivs ekonomiskt. Det är kul att utbilda sig när man redan har mycket erfarenhet - man blir bättre, fördjupar sig och hänger med. "

Kom och träffa oss!

Vi vill gärna träffa dig och höra mer om dina utmaningar och hur vi kan hjälpa dig vidare på bästa sätt. Du är välkommen på infomöte, där du får en bra överblick över allt det vi kan erbjuda. Vill du hellre boka personlig rådgivning, gör du det nedan.

Här lär du på ett annat sätt

Vi experimenterar, övar och knyter ihop det genom att komplettera med egna erfarenheter. 

IHM - affärsskolan för framgång

I 50 år har IHM utbildat människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar. I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. 

Här skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper dagligen företag med små och stora utbildningsinsatser - allt ifrån analys till långsiktig kompetensförsörjning i företagsakademier. 

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts den senaste forskningen kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag. 

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 

Nyhetsbrev IHM Update


Till toppen av sidan Till topp