Hoppa till innehåll

Digitalt ledarskap

Framtiden är här – och den är digital! Är du rustad att leda dina medarbetare genom den stora förändring vi är inne i? Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill ta tillvara på digitaliseringens möjligheter i ditt ledarskap.

Som chef och arbetsledare har du olika dimensioner i ditt ledarskap. Du behöver dels använda din förmåga att leda och styra en verksamhet samtidigt som du behöver vara närvarande för dina medarbetare.

Digitaliseringen förändrar våra arbets− och kommunikationssätt och ställer krav på att du som chef anpassar ditt ledarskap till de nya förutsättningarna. Att vara närvarande och skapa engagemang på nya sätt och leda förändringsarbetet för att ta tillvara på nya möjligheter.

I den här utbildningen tittar vi på hur vi kan använda de olika ledarskapsdimensionerna på ett förnyat sätt, i den digitala revolutionen, så att vi skapar ett modernt och nutida ledarskap.

Mål med utbildningen:

  • Växa i det personliga ledarskapet för att inspirera och leda andra i en värld av accelererande förändring.
  • Hantera din personliga relation till förändring och hantera verktyg för livslångt lärande.
  • Förklara hur digitalisering kan skapa möjligheter för tillväxt och lönsamhet i din verksamhet.
  • Efter utbildningen får du med dig ett strategiskt förhållningssätt samt verktyg och modeller för att kunna jobba taktiskt och operativt i din verksamhet och i dina uppdrag.
  • Utbildningen kommer att ha både ett perspektiv på dig som chef och arbetsledare samt hur du samarbetar och leder dina medarbetare i ett digitalt förändringsarbete.

Nästa utbildningstillfälle

26-27 novmeber 2020 (Tidigare datum: 28-29 maj 2020)

;