Hoppa till innehåll

Unionen Chef i samarbete med IHM

Unionen erbjuder sina chefsmedlemmar ett antal utbildningar till rabatterat pris genom ett samarbete med IHM Business School. All kontakt samt anmälan till utbildningarna sköts av IHM.

Följande utbildningar erbjuds 2020:


EQ LEDARSKAP Digitalt - Genomförd

Använd ditt EQ – bli en bättre chef! Emotionellt kapital beskriver det värde som skapas genom att använda en uppsättning emotionella och sociala färdigheter för att påverka andra.

Datum: 11-12 maj 2020

Pris för medlemmar: 6 995kr inkl. moms
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 6 995kr exkl. moms
Ordinarie pris: 16 900kr exkl. moms


DIGITALT LEDARSKAP - (OBS. Nytt datum! Tidigare 28-29 maj 2020)

Framtiden är här – och den är digital! Är du rustad att leda dina medarbetare genom den stora förändring vi är inne i? Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill ta tillvara på digitaliseringens möjligheter i ditt ledarskap.

Datum: 26-27 nov 2020

Tider
Dag 1: 10.00-18.00
Dag 2: 08.30-16.00

Plats: IHM Business School, Warfvinges väg 39 - Stockholm

Pris för medlemmar: 5 995kr inkl. moms
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 5 995kr exkl. moms
Ordinarie pris: 15 700kr exkl. moms


ANMÄLAN

Anmäl dig nedan genom att välja aktuellt utbildningstillfälle i formuläret nedan.

För att utbildningen ska genomföras krävs det att minst 16 personer är anmälda. Informationsmail skickas ut när minsta antal personer är anmälda eller senast 4 veckor innan utbildningsstart med besked. Anmälan är bindande.

Om utbildningstillfället du efterfrågar är fullbokat kan du alltid göra en intresseanmälan i formuläret nedan. I fältet ”Meddelande till IHM” anger du vilken utbildning du är intresserad av så placeras du på en väntelista och kommer att informeras om en plats blir tillgänglig.

PERSONUPPGIFTER

IHM är personuppgiftsansvarig.

I samband med att du skickar in din anmälan till utbildningen ger du ditt samtycke till att IHM behandlar dina personuppgifter enligt IHMs rutiner för personuppgiftshantering. Mer information om hanteringen hittar du längst ner i anmälningsformuläret.

IHM informerar Unionen om vilka som har gått utbildningen i samband med fakturering av den del av utbildningsavgiften som Unionen står för.

MER INFORMATION

Vill du veta mer om utbildningarna, kontakta Sara Rönnqvist:
sara.ronnqvist@ihm.se
08 657 00 11

För att komma tillbaka till Unionen utbildningssida

;