Göran Adlén presenterar Trendrapport 2014

Drygt 20.000 personer har lyssnat på de tidigare elva trendrapporterna, och nu är det dags igen! Trendspanare Göran Adlén presenterar sin mest spännande trendrapport någonsin.

Vår tid präglas av extrema förändringar - förändringar som påverkar allt vad vi lärt oss. Nya möjligheter att lyckas och riktiga hot som lurar i vassen. Det ställer krav på nya organisationer, nya sätt att sälja och marknadsföra produkter och tjänster. Allt förändras.

Under två och en halv timme får du höra om Görans tio trender, bland annat THE INFORMATION CRASH, THE WOW MOMENT MARKETING och THE BRAIN MUSCLE POWER.
Vi kan utlova nya tankar, nya idéer och massor med inspiration som du direkt kan använda i ditt jobb.

Göran Adlén är en av Sveriges främsta trendspanare och flitigt anlitad föreläsare som fått flera fina utmärkelser för sina seminarier. Vill du veta mer om honom, gå in på adlen.nu eller se honom på youtube.com/goranadlen.

Trendseminarierna brukar fyllas väldigt snabbt, så skynda dig att boka. Ta gärna med vänner, kollegor, kunder och andra som du tror kan vara intresserade av att lyckas i framtiden. Seminariet faktureras i efterhand.

Malmö: Onsdag 21 maj - läs mer>>
Göteborg: Torsdag 22 maj - läs mer>>
Stockholm: Fredag 23 maj - läs mer>>

Har du frågor? Kontakta Monica Birgerson, tel. 031-335 20 59.

Till toppen av sidan Till topp