Häng med eller häng löst

Inom de flesta företag finns människor, arbetsgrupper eller och till och med hela avdelningar som skulle kunna lyfta hela verksamheten in i framtiden - om de ges de rätta förutsättningarna. De kallas intraprenörer. Är du en av dem? Eller är du företagsledaren som vill skapa utrymme för dig själv eller dina medarbetare att flytta gränserna för vad ditt företag kan åstadkomma? Fortsätt din utvecklingsresa hos oss! Här ser du höstens nya utbildningar och korta kurser.

Innovation & Business Growth

Innovation driver konkurrensfördelar och skapar en snabbrörlighet som idag är en nyckelfaktor för tillväxt. Detta är kursen för dig som vill lära dig arbeta med innovation på ett strukturerat sätt för att bidra till ökad innovationsförmåga i företag och team. 
Tid: 2+3 dagar

Sales & Marketing Management

Det digitala medielandskapet och e-handelns expansion har lett nya och förändrade kundbeteende. Företag som tänker Smarketing istället för sälj och marknad var för sig i silos blir mer effektiva och ökar lönsamheten. Lär dig hur man bygger en väl synkad marknads- & säljorganisation som fungerar i praktiken.
Tid: 7x2 dagar

Content Marketing

Digitaliseringen skapar oändliga möjligheter att kommunicera med olika målgrupper. Men det ställer också krav på relevans och transparens, timing och rätt val av kanal för att kunna skapa önskad effekt. IHM Content Marketing ger dig kunskap och verktyg för att synka processens olika delar och styra mot affärsmålen.
Tid: 2+2 dagar

Digital & Social Selling

Social selling är en av de effektivaste metoderna för att skapa starka relationer online och bygga varumärke. Det ökar sannolikheten att bli vald leverantör när kunden ska genomföra sitt köp genom att möta dina kunder tidigt i köpprocessen.
Tid: 2 dagar

Indirekt ledarskap

Leder du andra chefer? Framgångsrika ledare på strategisk nivå bygger en organisation med stark tillit. Indirekt ledarskap ger dig insikter och verktyg som hjälper dig säkerställa att mål, visioner och budskap förankras i organisationen.
Tid: 2+1 dagar

fyra personer i klassrum

Business Unusual

På IHM tränas du att se möjligheter och finna nya vägar. Du får aktuell, relevant kunskap och kan fylla på med precis det du behöver för att utvecklas i takt med att världen förändras.

Till toppen av sidan Till topp