Hoppa till innehåll

IHM KONFERENS MALMÖ - VI KAN MÖTEN!

IHM befinner sig mitt i ett näringsliv under ständig förändring. Vi tror att människor och företag växer genom ett livslångt lärande.

Som ledande affärsskola vet vi att ett möte skall vara något utöver det vanliga, ett avgörande avbrott i vardagen där ni samlas för att fokusera, inspireras och enas. Miljön, lokalerna och servicen är viktiga ingredienser för att deltagarna skall trivas och inspireras till goda prestationer.

Kvinnor i diskussion

Affärsmässiga konferens- & utbildningslokaler

Välkommen till IHM Business School i Malmö. Här erbjuder vi företag och organisationer perfekta möjligheter till möten, konferenser, föreläsningar och internutbildningar. Här finns det mesta – affärsmässiga lokaler, professionell service, välkomnande receptions- och mötesytor, goda kommunikationsmöjligheter och möjlighet att beställa lättare lunch och fika.

Centralt läge

IHM Business School ligger centralt i Malmö nära det mesta och ca 800 m från Centralstationen. Det lättillgängliga läget och de moderna och ljusa lokalerna bjuder in till kreativa möten och effektiva utbildningar.

Från 4 till 40 personer

Vi erbjuder affärsmässiga lokaler, personlig och professionell service. Här finns välutrustade utbildnings- och konferenssalar i olika storlekar och utföranden. Lokalerna är tekniskt välutrustade för att understödja en dynamisk och effektiv inlärningsmiljö. Vi har lektionssalar för internutbildningar, grupprum för workshops och föreläsningssalar för upp till 40 sittande deltagare.

Mat & dryck

Vi erbjuder catering (lättare lunch eller fika) efter våra konferensgästers önskemål. I närområdet finns flera lunchrestauranger.

För offert och bokning kontakta oss på:
Tel: 040-601 23 03
E-post: servicemalmo@ihm.se

Välkommen till IHM Konferens i Malmö!

Parkeringsmöjligheter

För bilburna kan det vara svårt att hitta parkering på Västergatan. Vi hänvisar därför till parkering på Norra Vallgatan, vid Malmö Muséer och i närmsta parkeringshus som är Bagers Plats.

Parkeringskarta Malmö