Hoppa till innehåll

IHM Konferens Göteborg – Vi kan möten!

IHM befinner sig mitt i ett näringsliv under ständig förändring. Vi vet att människor och företag växer genom ett livslångt lärande.

Som ledande affärsskola vet vi att ett möte skall vara något utöver det vanliga, ett avgörande avbrott i vardagen där ni samlas för att fokusera, inspireras och enas. Miljön, lokalerna och servicen är viktiga ingredienser för att deltagarna skall trivas och inspireras till goda prestationer.

Affärsmässiga konferens- & utbildningslokaler

Vi bokar inte bara in ert möte, vi kan också hjälpa er med helheten. Prata därför gärna med oss på bokningen om de specifika behov ni har.

Interiör reception

Välkommen till IHM Business School i centrala Gårda. Här erbjuder vi företag och organisationer perfekta möjligheter till möten, konferenser, föreläsningar och internutbildningar. Här finns det mesta – affärsmässiga lokaler, professionell service, välkomnande receptions- och mötesytor, goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och café med lättare luncherbjudanden.

CENTRALT LÄGE NÄRA DET MESTA

IHM Business School Konferens ligger centralt i Gårda med Liseberg, Svenska Mässan, Ullevi och Scandinavium som grannar. Det lättillgängliga läget i fräscha lokaler bjuder in till kreativa möten och effektiva utbildningar. Vi har styrelserum för avskilda ledningsgruppsmöten, studios och utbildningssalar för internutbildningar, och en aula för drygt 200 sittande deltagare i en gradängsal. Aulan har vunnit pris för sin fina akustik. Lokalerna är anpassade för att understödja en dynamisk och effektiv inlärningsmiljö.

FRÅN 8 TILL 203 PERSONER

Vi kan anpassa utrymmen, möblemang och lösningar som passar era behov perfekt.

MAT & DRYCK

På IHM Business School finns ett café med lättare luncherbjudanden. I kvarteret finns flera lunchrestauranger.

Välkommen till IHM Konferens i Göteborg!

Fabriksgatan 25
412 50 Göteborg

Telefon reception & bokning:
031-335 20 60
E-post: servicegoteborg@ihm.se

SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS

IHM ligger på Fabriksgatan 25 i Gårda nära Liseberg och Ullevi. Ta spårvagn 6 eller 8 alt. 2:an från Centralstationen till hållplatsen Ullevi Södra. Gå in på Hugo Levins väg/Levengrensvägen, fortsätt in på Gårdavägen tills den övergår i Fabriksgatan. Bilburna från Stockholm (E20), Malmö (E6) och Borås (Riksväg 40), ta avfarten från E6 mot S GÅRDA som leder in till Fabriksgatan. Vid IHM och i närliggande kvarter finns flera parkeringshus.