Karriär

Att ha en bra grundutbildning i botten är värdefullt. Men världen förändras, och det blir allt viktigare vad du har ”i toppen”. Att ständigt lära nytt blir din viktigaste konkurrensfördel i en snabbt föränderlig värld, om du vill förbli en eftertraktad ledare eller medarbetare och utveckla ett hållbart affärsmannaskap.

Ska företaget växa, måste individerna växa i både förmåga och engagemang. Teoretisk kunskap är bara ett klick borta, men för att öka din förmåga och förändra ditt beteende behöver du få nya synsätt och träning.

Många svenska företag fokuserar på att jaga kostnader. På IHM sätter vi kunden främst, och tränar våra deltagare i att se på befintliga affärer med nya ögon och utveckla nya affärsmöjligheter. Många tar med sina professionella utmaningar in i utbildningen, och får värdefulla synpunkter från övriga deltagare och ett nätverk för livet. 

Vi erbjuder affärsutbildningar under hela karriären, från välrenommerad examen till öppna och företagsanpassade kurser för ledare och medarbetare i kommersiella roller. Ofta varvar vi fysiska träffar med online-träning, affärscase och utvecklande diskussioner. Allt i syfte att få nya synsätt, träning och ökad förmåga att leverera mer värde till kunderna.

 
"IHM gav mig massor av nya och bekräftade kunskaper och ett nätverk med fantastiska människor som har hjälpt mig både en och två gånger."
Åsa Sånemyr, VD, Hope och Marknadsekonom DIHM
Till toppen av sidan Till topp