THE BUSINESS SCHOOL

Om du vill göra en förändring och förflytta dig till en ny position på arbetsmarknaden. Då är vi redo att möta din drivkraft!

Din professionella framtid

Som Sveriges mest handlingskraftiga aktör inom affärsmässig kompetensutveckling erbjuder vi dig utveckling inom

https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/marknadsforing646x522.jpg

Marknadsföring

Vill du bli expert på marknadföring? Vårt utbud inom strategisk och digital marknadsföring är kanske Sveriges allra mest framåtlutade – oavsett var i karriären du befinner sig, så har vi utbildningarna som matchar din nivå.

Har du viljan?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/forsaljning646x522.jpg

Försäljning

Få yrkesroller har förändrats så snabbt som de inom försäljning. Oavsett om det rör sig om e-shoppar, dagligvaruhandeln eller försäljning av tjänster så cirkulerar den nya tidens försäljning runt data och kundresan, snarare än magkänsla och spekulation. Här lär du dig framtidens försäljning.

Har du drivkraften?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/ekonomi646x522.jpg

Ekonomi

Ekonomi är grunden för alla företag och utan ekonomisk förmåga så står hela affären på ostadiga ben. Vill du förflytta din position i ämnet så kan vi erbjuda de vetenskapliga grunderna för en sund ekonomisk administration, men också en nära inblick i den digitala utvecklingen av ekonomiska verktyg.

Har du intresset?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/management-och-strategi646x522.jpg

Management & Strategi

Valet av den affärsmässiga vägen framåt är sällan enkel och kräver att man förstår hur ett stort antal faktorer påverkar varandra – oavsett om man styr en startup eller en internationell koncern. Vill du leda arbete på manegementnivå och möta den komplexa utvecklingen? Då kommer du behöva verktyg i framkant.

Har du engagemanget?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/e-handel646x522.jpg

E-handel

E-handelns expansion och den digitala omställningen skakar om hela arbetsmarknaden och uppdaterad kompetens är helt avgörande för näringslivets framtid. Därmed finns det ett stort behov av människor som vill positionera sig inom digital handel – ta dig dit med vår expertis.

Har du ambitionen?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/affarsutveckling646x522.jpg

Affärsutveckling

En stillastående affär är en affär som snart blir omsprungen – därför behöver varje sund affärsverksamhet ett specifikt fokus på hur affären ska utvecklas för att möta framtiden. Det är när du uppdaterat dig själv till rollen som affärsutvecklare som möjligheterna öppnar sig på riktigt.

Har du energin?
https://www.ihm.se/globalassets/.old-new/kampanjsidor/the-business-school/ledarskap-och-hr646x522.jpg

Ledarskap & HR

Man brukar säga att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras – och därmed kommer allt som inte kan digitaliseras att öka i värde. Enligt det här resonemanget kommer gott ledarskap bli en av de mest värdefulla förmågorna i morgondagens affärsklimat. Sitter ditt ledarskap säkert i framtiden?

Har du framåtandan?

IHM Business School

Marknadsföring, försäljning, ledarskap, ekonomi eller affärsutveckling? På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften inom svenskt näringsliv.