Hoppa till innehåll

Nya Marknadsekonom DIHM

IHM är den första privata affärsskolan i Sverige som kan examinera på högskolenivå. Nya Marknadsekonom DIHM är en internationell examen på kandidatnivå, SeQF nivå 6. Oavsett vilken inriktning du väljer får du spetskompetens i att utveckla affären.

Hör vad en av alla marknadsekonomer säger om utbildningen Marknadsekonom DIHM på IHM

Examen Marknadsekonom DIHM - nu på högskolenivå


image

Första steget för att ta en examen är Business Management

Business Management lär dig balansera de faktorer som gör verksamheten affärsmässigt hållbar och ger en förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

image

FRÅN IHM TILL VD:AR PÅ SJ OCH SVERIGES FRÄMSTA STORYTELLING-BYRÅ.

IHM-alumnerna Crister Fritzson, VD på SJ och Calle Lagnefors, VD på Stylt Trampoli föreläser om sina vägar framåt

Välkommen till din IHM-ort för att höra deras föreläsningar.

Göteborg den 5/2
Stockholm och Malmö den 6/2

image

Vilken väg väljer du?

En person kan ha teoretiska kunskaper i ett ämne men ändå sakna den praktisk förmågan att göra affärer. På IHM sätter vi därför det medvetna och uppmärksamma praktiska handlandet i fokus. Vilken väg väljer du?

image

Intresserad av DIHM? - Prata med våra rådgivare

Att välja vilken utbildning som passar bäst för att du ska nå ditt mål kan medföra en rad frågor. Vilka delmoment har varje utbildning? Hur ska du få ihop studier med jobb, familj och övriga aktiviteter? Boka en tid med våra rådgivare för att få svar på dina frågor, antingen över telefon eller på plats på din IHM-ort.

Vill du fylla på med mer kunskap redan nu??

Nedan kan du ta del av och inspireras av de verktyg och metoder vi använder i våra utbildningar.

Så skriver du en affärsplan

Säkerställ att du får med alla bitar - lägg kraft på att definiera din idé, din vision, dina kunder och din marknad

Testa dina affärskunskaper

Sätt dina kunskaper inom ekonomi, marknadsföring och organisation på prov! Vilka områden behärskar du och vilka kompetenser behöver du utveckla för att ta nästa steg?

image

WEBINAR: AFFÄRSMODELLENS FEM KOMPONENTER

Ta del av det uppskattade webinaret där Michael Engström, lärare på utbildningen Business Management, går igenom affärsmodellens fem komponenter och ger ledtrådar till vilka faktorer som påverkar lönsamheten.

image

Webinar - få en inblick i Business Finance

WEBINAR: Hur vet du om ett resultat är bra eller inte? Vad händer om resultatet inte blir som du har tänkt dig? Ta del av det uppskattade webinaret där vi stresstestar ett business case och tittar på vilka faktorer som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov