Hoppa till innehåll

Examen Marknadsekonom DIHM

IHM är den första privata affärsskolan i Sverige som kan examinera på högskolenivå. Nya Marknadsekonom DIHM är en internationell examen på kandidatnivå, SeQF nivå 6. Oavsett vilken inriktning du väljer får du spetskompetens i att utveckla affären.

Olof Tidbeck, CRM-manager på Cirkle K, berättar vad utbildningen Marknadsekonom DIHM har gett honom.

Tänk långsiktigt - en examen öppnar många dörrar


image

Första steget för att ta en examen är Business Management

Business Management lär dig balansera de faktorer som gör verksamheten affärsmässigt hållbar och ger en förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

image

Nu online - Välkommen att inspireras av Business Management

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas bäst? Kom på en provlektion och få kopplingen mellan markandsföring, ekonomi, organisation och ledarskap.

Välkommen på en provlektion - Business Management är vår mest populära utbildning

När: 14 april klockan 12.00 - 13.00
Var: Online
Boka din plats här

 

image

Vilken väg väljer du?

En person kan ha teoretiska kunskaper i ett ämne men ändå sakna den praktisk förmågan att göra affärer. På IHM sätter vi därför det medvetna och uppmärksamma praktiska handlandet i fokus. Vilken väg väljer du?

image

Boka rådgivning utbildning parallellt med jobb

Att välja vilken utbildning som passar bäst för att du ska nå ditt mål kan medföra en rad frågor. Vilka delmoment har varje utbildning? Hur ska du få ihop studier med jobb, familj och övriga aktiviteter? Boka en tid med våra rådgivare för att få svar på dina frågor, antingen över telefon eller på plats på din IHM-ort.

Vill du fylla på med mer kunskap redan nu??

Nedan kan du ta del av och inspireras av de verktyg och metoder vi använder i våra utbildningar.

Så skriver du en affärsplan

Säkerställ att du får med alla bitar - lägg kraft på att definiera din idé, din vision, dina kunder och din marknad

Testa dina affärskunskaper

Sätt dina kunskaper inom ekonomi, marknadsföring och organisation på prov! Vilka områden behärskar du och vilka kompetenser behöver du utveckla för att ta nästa steg?

image

Webinar: Förstå affärsmodellens fem komponenter

Vilka faktorer är det egentligen som påverkar lönsamheten? Ta del av det uppskattade webinaret där Michael Engström, lärare på utbildningen Business Management, går igenom affärsmodellens fem komponenter. 

image

Webinar - Så stresstestar du resultat och kassaflöde

WEBINAR: Hur vet du om ett resultat är bra eller inte? Vad händer om resultatet inte blir som du har tänkt dig? Ta del av det uppskattade webinaret där vi stresstestar ett business case och tittar på vilka faktorer som påverkar resultat, kassaflöde och finansieringsbehov