Hoppa till innehåll

Nya Marknadsekonom DIHM

IHM är den första privata affärsskolan i Sverige som kan examinera på högskolenivå. Nya Marknadsekonom DIHM är en internationell examen på kandidatnivå, SeQF nivå 6. Oavsett vilken inriktning du väljer får du spetskompetens i att utveckla affären.

as132238363-600x314.jpg

Skillnaden mellan att kunna affärsutveckling och att kunna utveckla affärer stavas nya DIHM

En person kan ha teoretiska kunskaper i ett ämne men ändå sakna den praktiska förmågan att göra affärer. IHM är idag den enda fristående affärsskolan i landet där du kan meritera dig på högskolenivå parallellt med att du jobbar — och samtidigt få det som krävs för att omsätta dina kunskaper i praktiken. Läs en enskild utbildning eller ta en hel examen, vad behöver du?

Nya Marknadsekonom DIHM och de utbildningar som ingår i examen är internationellt gångbara tack vare SeQF6 och anpassade för dig som idag har eller vill ha ett kommersiellt ansvar och vill addera den affärsmässiga spets som krävs för att kunna ta verksamheten in i framtiden.

Du läser fyra terminer i en följd eller när det passar dig under en femårsperiod. Har du frågor? Prata med våra rådgivare


image

Första steget för att ta en examen är Business Management

Business Management lär dig balansera de faktorer som gör verksamheten affärsmässigt hållbar och ger en förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

image

Prata med våra rådgivare

Att välja vilken utbildning som passar bäst för att du ska nå ditt mål kan medföra en rad frågor. Vilka delmoment har varje utbildning? Hur ska du få ihop studier med jobb, familj och övriga aktiviteter? Boka tid via telefon eller på din IHM-ort för att få svar på dina frågor.

image

Vilken väg väljer du?

En person kan ha teoretiska kunskaper i ett ämne men ändå sakna den praktisk förmågan att göra affärer. På IHM sätter vi därför det medvetna och uppmärksamma praktiska handlandet i fokus. Vilken väg väljer du?

image

Läs om Hopes VD - en av alla våra marknadsekonomer

Efter otaliga jobb har Åsa Sånemyr nu landat i rollen som VD på klädföretaget Hope. Läs om hennes krokiga väg kantad av många jobb, hennes sug att göra saker man inte riktigt får göra och en Marknadsekonom DIHM som gett henne mer än hon kunde ana...

Deltagare på Business Management som berättar varför han valde just den utbildningen

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat