Hoppa till innehåll

Nya Marknadsekonom DIHM

IHM är den första privata affärsskolan i Sverige som kan examinera på högskolenivå. Nya Marknadsekonom DIHM är en internationell examen på kandidatnivå, SeQF nivå 6. Oavsett vilken inriktning du väljer får du spetskompetens i att utveckla affären.

as132238363-600x314.jpg

Skillnaden mellan att kunna affärsutveckling och att kunna utveckla affärer stavas nya DIHM

IHM är idag den enda fristående affärsskolan i landet där du kan meritera dig på högskolenivå parallellt med att du jobbar — och samtidigt få det som krävs för att omsätta dina kunskaper i praktiken.

Nya Marknadsekonom DIHM är en internationellt gångbar examen för dig som idag har eller vill ha ett kommersiellt ansvar och vill addera den affärsmässiga spets som krävs för att kunna ta verksamheten in i framtiden.

Du läser fyra terminer i en följd eller när det passar dig under en femårsperiod.


image

Första steget är Business Management

Din utvecklingsresa börjar med Business Management. Utbildningen ger en övergripande förståelse för vad som ingår i en affärsverksamhet och den kniviga balansen mellan ekonomi, marknadsföring, organisation och ledarskap.

image

Välkommen på en provlektion ur Business Management

Vad är det som gör att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas bäst? Kom på en provlektion och få en helhetsbild på hur du bör agera.

Göteborg 27/11klockan 8.00
Malmö 27/11 klockan 11.30

image

Prata med våra rådgivare

Att välja vilken utbildning som passar bäst för att du ska nå ditt mål kan medföra en rad frågor. Vilka delmoment har varje utbildning? Hur ska du få ihop studier med jobb, familj och övriga aktiviteter? Boka tid via telefon eller på din IHM-ort för att få svar på dina frågor.

image

Vilken väg väljer du?

En person kan ha teoretiska kunskaper i ett ämne men ändå sakna den praktisk förmågan att göra affärer. På IHM sätter vi därför det medvetna och uppmärksamma praktiska handlandet i fokus. Vilken väg väljer du?

image

Läs om en av alla våra marknadsekonomer

Efter otaliga jobb har Åsa Sånemyr nu landat i rollen som VD på klädföretaget Hope. Läs om hennes krokiga väg kantad av många jobb, hennes sug att göra saker man inte riktigt får göra och en Marknadsekonom DIHM som gett henne mer än hon kunde ana...

Prenumerera på IHM Update

Få lästips, nyheter, seminarier, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat.