Hoppa till innehåll

Bli ännu vassare på digital kommunikation - nu tas succékurserna ut i hela landet!

Vikten av digital kommunikation växer, en utveckling som drivs på ännu mer av rådande omständigheter. För att såväl idag som framåt stå väl rustad, ta chansen att utbilda dig genom våra succékurser Digital Marketing och Goals & Analytics.

Kurser för dig som vill:

  • Få en bättre förståelse för det digitala landskapet

  • Lära dig fatta strategiska beslut utifrån data

  • Få praktisk kunskap i verktyg för digital kommunikation och analys

  • Kunna kravställa samt utvärdera digitala leverantörer

  • Gå en högkvalitativ interaktiv distansutbildning med lärare från näringslivet

  • Utbyta erfarenheter med andra marknadsförare i det digitala klassrummet


Kontaktuppgifter till Sophie Fornander

Roll: Founder Activ Mineral

"Jag blev positivt överraskad och det kändes precis som i klassrummet på IHM. Det var lätt att ställa frågor genom att prata eller skriva i chatten"

Klassrumsupplevelse på distans

IHM:s distanskurser i Digital Marketing och Digital Marketing Goals & Analytics använder samma pedagogik som i klassrummen; lärarna kommer från näringslivet och varvar teori med praktiska övningar. Kursen genomförs precis som vanligt – men där du befinner dig.

vekst1-960x480.jpgSom deltagare följer du enkelt både lärarens Powerpoint och anteckningar på tavlan, samt kan interagera både via tal och livechatt.

vekst2-960x480.jpg
Under kursens övningar används digitala grupprum där ni interagerar med skärm och tal,  precis som ni skulle suttit runt ett bord.


Precis som i klassrum får du:

  • En nära kontakt med lärare och andra deltagare genom mindre grupper
  • Möta personer i samma situation som dig själv och dela erfarenheter och utmaningar
  • En teknik anpassad för diskussioner i smågrupper, interaktion med läraren och en klassrumsupplevelse genom skärmen

 

Digital Marketing

Vill du få grundläggande kunskaper i digital marknadsföring? I kursen Digital Marketing får du en ökad förståelse för det digitala landskapet samt lära dig de senaste verktygen och teknikerna för att kunna börja optimera företagets digitala närvaro.

Digital Marketing Goals & Analytics

Har du redan grundläggande kunskaper? Då är Goals & Analytics en perfekt fördjupningskurs! Lär dig hur du sätter digitala mål samt få praktiska kunskaper inom mätning och analys för att kunna fatta strategiska beslut som leder till ökad effekt och försäljning.

Vill du gå båda kurserna? Köp dem vid samma tillfälle och få paketpris!

Så säger andra

Roll: Deltagare på Digital Marketing

"Jag tycker det fungerade jättebra. Både bra ljud och bild. Väldigt smart hur vi arbetade i olika grupper när vi jobbade med Analytics"

Kontaktuppgifter till Carina Bergudden

Roll: Chief of Operations Nordics, KLINGEL

"Tekniken i kombination med utbildningen Goals & Analytics fungerade perfekt. Jag är imponerad över hur bra det gick att genomföra undervisningen digitalt" 

Kontaktuppgifter till Sophie Fornander

Roll: Founder, Activ Mineral

"Jag är så nöjd med kursen Digital marketing, första tillfället var på plats på IHM men sedan blev nästa tillfälle på länk hemifrån. Jag blev så positivt överraskad då tekniken funkade toppen och de kändes precis som i klassrummet på IHM. Det var lätt och ställa frågor genom att prata eller skriva i chatten. Ofta vågade man fråga mer än i vanliga fall för att när man skrev i chatten kändes det inte som man störde läraren och han kunde svara när det passade in i hans flow. Det kändes tryggt och bra att kunna genomföra kursen i hemmamiljö!"

;