Hoppa till innehåll
hero1

Nyfiken på våra utbildningar?

Testa oss genom att vara med på en provlektion!

Aktuella provlektioner just nu

När du är med på en provlektion får du en tydlig bild av innehållet i utbildningen, du får möjlighet att ställa frågor, du får träffa en av handledarna på just den utbildningen och du får sannolikt lära dig något du inte redan visste. Vad är du nyfiken på?

image

Smakprov på Business Management: Vad gör företag framgångsrika?

Hur kommer det sig att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar? Vad gör egentligen de som lyckas bäst? Kom på en provlektion och hitta kopplingen mellan marknadsföring, ekonomi, organisation och ledarskap.

När:12:e mars kl. 12.00
Pris: Kostnadsfritt
Var: Online

image

Smakprov Verksamhetsstyrning: Styr verksamheten med rätt fokus

Att leda verksamheter är långt ifrån bara budget, tidplaner och organisationsscheman. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål. För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker för att få dem att arbeta mot verksamhetens mål. Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra? Väkommen på ett webinar för att veta mer

När: 23:e februari, klockan 11.30-12.30
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

 

image

Smakprov Personligt Ledarskap: Utveckla affären genom ett personligt och anpassat ledarskap

Att vara ledare kräver insikt och förståelse för rollen och hur den påverkar medarbetarnas motivation och därmed organisationens resultat. En ledares  egna preferenser spelar en omedveten roll är det kommer till kommunikation med medarbeare och kollergor. Välkommen på en föreläsning där du får verktyg och tips på hur du kan få mer effekt i ditt ledarskap genom små förädringar.

När: 22 jan kl. 11.30 - 12.00
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

image

Smakprov projektledning: Varför misslyckas så många projekt?

Hur påverkar ditt agerande projektets resultat och vilka vanliga fallgropar ska man undvika? Välkommen att lyssna till hur du bäst jobbar med dessa frågeställningar

När: 17:e mars klockan 11.30 
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

image

Smakprov: Synka sälj och marknad och få bättre resultat

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Frågan är hur man bygger en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken?

Välkommen att lära och inspireras av Sales & Marketing Management – utbildningen för dig som jobbar inom sälj eller marknad och vill jobba mer effektivt och pricksäkert med er marknadskommunikation.

När: 16:e mars kl. 12.00 
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

image

Smakprov KAM: Hur du får till ett lyckat nyckelkundssamarbete

Att ha nyckelkunder som är långsiktiga och lönsamma är en avgörande framgångsfaktor i affärsutvecklingsarbetet för många företag inom B2B. Men vad krävs för att nå dit? Är alla kunder lika viktiga? Delta i denna provlektion och se om detta är något du vill jobba vidare inom.

När: 10 februari klockan 11.30 - 12.30
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

Ladda ner webinar

AdobeStock_345160967.jpeg

För att få mer koll på innehållet i våra utbildningar och djupdyka i ett specifikt område har vi en rad uppskattade webinar.

Se webinar att ladda ner nu

Ladda ner en guide

AdobeStock_274517907.jpeg

Ladda ner en guide och få verktyg och modeller som hjälper dig att bli mer effektiv direkt.

Se guider att ladda ner nu

 

 


Har du frågor?

Prata med våra rådgivare - de har lång erfarenhet av att guida personer och företag till vilken utbildning som bidar till att nå uppsatta mål.

image
;