Hoppa till innehåll
hero1

Nyfiken på våra utbildningar?

Testa oss genom att vara med på en provlektion!

Aktuella provlektioner just nu

När du är med på en provlektion får du en tydlig bild av innehållet i utbildningen, du får möjlighet att ställa frågor, du får träffa en av handledarna på just den utbildningen och du får sannolikt lära dig något du inte redan visste. Vad är du nyfiken på?

image

Smakprov: Hållbart Ledarskap

Dagens snabba förändringstakt kräver ett nytt ledarskap. Vi kan varken tänka eller göra på samma sätt som vi alltid har gjort. Vi behöver istället sträva efter ett hållbart ledarskap. Ett hållbart ledarskap är ett ledarskap som anpassas efter omvärldens nya förutsättningar.

När: 17:e augusti klockan 11.30
Var: Onine via Teams
Pris: Kostandsfritt

image

Brand positioning - så får du varumärken att lyfta

Varumärkespositionering blir allt viktigare inom strategisk marknadsföring. Hög ”mental marknadsandel” är lika viktigt som hög ”Share of search” om du vill påverka efterfrågan. Men hur gör man för att verkligen sätta varumärket på kartan? 

Var med när Calle Peyron delar med sig av sin kunskap i ämnet.
 
När: 19:e augusti klockan 12.00- 13.00
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt
image

Prova på Business Management

Hur kommer det sig att vissa företag blir mer framgångsrika än andra trots att de agerar på samma marknad, mot samma kunder med ungefär samma förutsättningar?

Vad fokuserar de som lyckas bäst på? Hur ser de på affären? Var med på en provlektion och hitta kopplingen mellan marknadsföring, ekonomi, organisation och ledarskap. 

När: 1:e juli kl. 12.00
Pris: Kostnadsfritt
Var: Online

image

Smakprov ur Business Finance - Argumentera på ekonomiska

Inget bolag eller organisation har gått oberörd ur pandemin 2020-2021. För de allra flesta har det varit en tuff tid där lönsamheten eller ens överlevnad fått försvaras med näbbar och klor. För andra har pandemin inneburit ett uppsving i omsättning och lönsamhet. Nu ser vi ljuset i tunneln men hur kommer det att se ut efter pandemin? Vilka ekonomiska effekter kan komma att forma ett bolag efter pandemin? Kan vi dra lärdomar av tiden efter finanskrisen 2008?

När: 10:e augusti klockan 12.00 - 13.00
Pris: Kostnadsfritt
Var: Online

 

image

Testa på Verksamhetsstyrning

Att leda verksamheter är långt ifrån bara budget, tidplaner och organisationsscheman.

Det handlar främst om att leda människor som ska nå gemensamma mål.

Hur påverkar ditt agerande andras beteende? Hur påverkas du av din omgivning? Väkommen på webinar för att veta mer!

När: 20:e augusti kl. 11.30-12.30
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

 

image

Smakprov: Social Content Selling

Digital Försäljning handlar om hur du arbetar på ett nytt sätt för att påverka dina kunder. Kunden har kommit långt i sin köpresa och det finns vissa påverkansprinciper som gör att du finns på köparens näthinna.  Dessa påverkansprinciper går vi igenom på denna online-lektion. Välkommen

När: 31 aug kl.11.30
Var: På Teams
Pris: Kostnadsfritt

image

Smakprov: Synka sälj och marknad och få bättre resultat

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Frågan är hur man bygger en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken?

Välkommen att lära och inspireras av Sales & Marketing Management – utbildningen för dig som jobbar inom sälj eller marknad och vill jobba mer effektivt och pricksäkert med er marknadskommunikation.

När: 20:e augusti kl. 12.00 
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

image

Smakprov KAM: Hur du får till ett lyckat nyckelkundssamarbete

Att ha nyckelkunder som är långsiktiga och lönsamma är en avgörande framgångsfaktor i affärsutvecklingsarbetet för många företag inom B2B. Men vad krävs för att nå dit? Är alla kunder lika viktiga? Delta i denna provlektion och se om detta är något du vill jobba vidare inom.

När: 25:e augusti klockan 11.30 - 12.30
Var: Online
Pris: Kostnadsfritt

Ladda ner webinar

AdobeStock_345160967.jpeg

För att få mer koll på innehållet i våra utbildningar och djupdyka i ett specifikt område har vi en rad uppskattade webinar.

Se webinar att ladda ner nu

Ladda ner en guide

AdobeStock_274517907.jpeg

Ladda ner en guide och få verktyg och modeller som hjälper dig att bli mer effektiv direkt.

Se guider att ladda ner nu

 

 


Har du frågor?

Prata med våra rådgivare - de har lång erfarenhet av att guida personer och företag till vilken utbildning som bidar till att nå uppsatta mål.

image