Hoppa till innehåll
hero1

Hitta något du inte visste att du sökte

Vi bjuder på kunskap så du kan hålla dig uppdaterad

I vårt kunskapsnätverk pågår hela tiden möten mellan människor, innovationer och nya sanningar - idéer som vi gärna använder i våra utbildningar och vill sprida vidare. Därför bjuder vi regelbundet in till prova-på-lektioner, inspirationsseminarier, föreläsningar online och nätverksträffar. Vad är du nyfiken på?

image

Var med på en provlektion

Våra provlektioner är en möjlighet för dig som vill uppleva en IHM-lektion, bilda dig en uppfattning om kvaliteten och nivån samt vill träffa en av handledarna. Du är med på en live-lektion via Teams och du kan ställa frågor i chatten.

 

image

Ladda ner ett webinar

Webinaren som du kan ladda ner är inspelade av en lärare som själv jobbar inom respektive område och ger dig en inblick i de utmaningar och lösningar som marknadsförare, ekonomer, ledare och andra ställs inför. Du får även en bra känsla för delar av innehållet i våra utbildningar. 

image

Ladda ner en guide

Guiderna ger dig aktuella verktyg och modeller som snabbt ska ge dig konkreta tips som du kan vara behjälplig av redan idag.

image

Ta nästa steg i din utveckling

Många av våra utbildningar parallellt med jobb är på universitetsnivå. Utbildningarna kan läsas fristående men även som en del av examen Marknadsekonom DIHM. En examen som har öppnat många dörrar för ledande personer i näringslivet.

Anna Wennström, en av alla vår nöjda Marknadsekonomer

Meritera dig på högskolenivå parallellt med att du jobbar

Läs en enskild utbildning eller en hel examen

Hur skulle ett möjligt upplägg kunna se ut?

Vad ingår i Marknadsekonom DIHM-utbildningen?

image

IHM utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet - nu på universitetsnivå

Se utbildningar som gör dig vassar inom

;